شهادت یک نفر در جنوب لبنان بر اثر حمله پهپادی رژیم صهیونیستی

شهادت یک نفر در جنوب لبنان بر اثر حمله پهپادی رژیم صهیونیستی
شنبه 22 شهريور 1404 - 02:10

بر اثر حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک عیترون در جنوب لبنان یک نفر به شهادت رسید.

منابع لبنانی به نقل از وزارت بهداشت این کشور اعلام کردند که بمباران شهرک عیترون در جنوب لبنان منجر به شهادت یک نفر شد.

پیشتر خبرگزاری فلسطینی «معا» به نقل از رسانه‌های لبنان گزارش داده بود که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی، یک نفر در مقابل خانه‌اش در منطقه «ضهور» در شهرک عیترون در جنوب لبنان هدف قرار گرفت و در وضعیت وخیمی، به بیمارستان منتقل شد.

بر اساس این گزارش، همچنین یک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی امروز اتاقی را در شهرک ناقوره هدف قرار داد.

این پهپاد همچنین همزمان با انجام گشت زنی نیروهای نظامی ارتش رژیم صهونیستی، بمب‌های صوتی را در شهرک های «یارین» و «وزانی» شلیک کرد.

در این ارتباط، مرکز اورژانس وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که دو نفر در حمله هوایی به یک خودرو در شهرک عیتا الجبل در جنوب لبنان زخمی شدند.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه هفتم آذر ۱۴۰۳ اجرا شد.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی بارها با حمله به مناطق جنوبی لبنان و کشته و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها