️نامزد شهرداری نیویورک: در صورت ورود نتانیاهو به نیویورک، بازداشت خواهد شد

شنبه 22 شهريور 1404
14:15
️نامزد شهرداری نیویورک: در صورت ورود نتانیاهو به نیویورک، بازداشت خواهد شد اظهارات نامزد دموکرات شهرداری نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو درصورت ورود به نیویورک، بحث و جدل گسترده‌ای به راه انداخت.

العالم ـ آمریکا

بنابر این گزارش، «زهران ممدانی» نامزد دموکرات شهرداری نیویورک، در گفتگو با «نیویورک تایمز» اظهار داشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل، جنایتکار جنگی است که در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است و با تکیه به حکم دادگاه کیفری بین‌المللی برای بازداشت وی، در صورت ورودش به فرودگاه نیویورک، او را بازداشت خواهد کرد.
به رغم آنکه حقوقدانان درباره امکان اجرایی شدن چنین وعده‌ای شک و تردید کرده اند؛ اما هشدار دادند که این اقدام با قوانین فدرال تعارض دارد.

با این حال اظهارات زهران ممدانی جسورانه‌ترین موضع گیری در صحنه سیاسی آمریکا تلقی می‌شود؛ به ویژه در شهری که دومین سکونتگاه یهودیان در جهان به شمار می‌رود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی