تیراندازی در ایالت پنسیلوانیا آمریکا چهار کشته بر جای گذاشت

تیراندازی در ایالت پنسیلوانیا آمریکا چهار کشته بر جای گذاشت
پنج‌شنبه 27 شهريور 1404 - 11:11

کمیسر اداره پلیس ایالت پنسیلوانیا آمریکا در اظهاراتی با اشاره به وقوع تیراندازی مرگبار در منطقه نورث کودورِس واقع در شهرستان یورک در این ایالت اعلام کرد: چهار نفر از جمله سه افسر پلیس در جریان این تیراندازی جان خود را از دست دادند.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه ان بی سی نیوز، کریستوفر پاریس افزود: این حادثه زمانی رخ داد که افسران پلیس در حال اجرای حکم بازداشت در یک واحد مسکونی بودند.

وی بیان کرد: سه نفر از قربانیان از نیروهای اداره پلیس منطقه‌ای یورک شمالی بودند و نفر چهارم مظنون اصلی پرونده است که پس از تیراندازی، با شلیک به خود جان باخت.

کمیسر پلیس ایالتی پنسیلوانیا با اشاره به اینکه دو افسر دیگر پلیس نیز در جریان این حادثه زخمی شده‌اند، افزود: این دو افسر هم اینک در بیمارستان «وِل اسپین» در وضعیت بحرانی قرار دارند.

در همین ارتباط جاش شاپیرو فرماندار پنسیلوانیا با حضور در محل حادثه، ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان، خواستار رعایت تدابیر امنیتی از سوی شهروندان شد.

پم بوندی دادستان کل ایالات متحده نیز با اظهار تاسف نسبت به جان باختن سه افسر پلیس در جریان این حادثه، گفت: خشونت علیه نیروهای پلیس بلای جان جامعه آمریکا شده است و هرگز قابل قبول نیست.

به گزارش شبکه ان بی سی نیوز، در پی این حادثه تمامی مدارس با وجود اینکه هیچ دانش‌آموزی درگیر تیراندازی نبوده است در وضعیت اضطراری قرار گرفته‌اند.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها