پیام ترامپ و هگست در نشست نظامی:تنها ماموریت وزارت جنگ آمریکا آماده شدن برای جنگ و پیروزی است

سه شنبه 8 مهر 1404 - 22:17

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نشست فوق‌العاده‌ای را با حضور فرماندهان بلندپایه ارتش و نیروی دریایی این کشور در ایالت ویرجینیا برگزار کرد.

العالم - آمریکا

این جلسه که از نظر حجم و زمان برگزاری، رویدادی نادر و بی‌سابقه از زمان پایان جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵محسوب می‌شود، توجه تحلیلگران و کارشناسان نظامی را به خود جلب کرده است.

ترامپ در این نشست با خودشیفتگی خاصی اعلام کرد: «آمریکا قوی‌ترین ارتش جهان را دارد.» وی افزود: «سیاست‌های راهبردی آمریکا در سال‌های آتی مملو از سلطه‌جویی خواهد بود.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به تهدیدات اخیر روسیه اشاره کرد و گفت: «روسیه اخیراً ما را تهدید کرد و مرگبارترین زیردریایی هسته‌ای‌اش را فرستاد.

ما هرگز نمی‌خواهیم از قدرت هسته‌ای استفاده کنیم، اما من تا حدودی از سوی روسیه احساس تهدید می‌کنم؛ ارتش آمریکا را تقویت خواهیم کرد تا قوی‌تر و مقاوم‌تر از قبل باشد.

از سوی دیگر پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، نیز در این نشست تاکید کرد: «تضمین صلح با آمادگی برای جنگ انجام می‌شود.» وی با اشاره به تغییرات قابل توجهی که وزارت جنگ برای رفع نقاط ضعف ارتش آمریکا در حال ایجاد آن است، گفت: «معیارها و ارزیابی‌های جدیدی برای انتخاب مسئولان پنتاگون تدوین خواهد شد.»

هگست ادامه داد: «برای تضمین صلح، باید برای جنگ آماده شویم؛ از این لحظه به بعد، تنها ماموریت وزارت جنگ آمریکا، آماده شدن برای جنگ و پیروزی است.»

این نشست با حضور فرماندهانی برگزار شد که بسیاری از آن‌ها در مناطق حساس درگیری، از جمله غرب آسیا، خدمت می‌کنند.

این موضوع پرسش‌های گسترده‌ای را در میان تحلیلگران و کارشناسان نظامی درباره ماهیت واقعی این دیدار و اهداف پنهان آن مطرح کرده است.

پربیننده ترین خبرها