مذاکرات تبادل اسرا فردا در قاهره برگزار می‌شود

مذاکرات تبادل اسرا فردا در قاهره برگزار می‌شود
يکشنبه 13 مهر 1404 - 08:39

مصر روز دوشنبه میزبان نمایندگان حماس و رژیم صهیونیستی خواهد بود تا جزئیات عملیات تبادل اسرا را بر اساس طرح صلح آمریکا بررسی کنند.

العالم - مصر

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ ای که روز شنبه منتشر شد، تأکید کرد که این دیدار در تاریخ ششم اکتبر با هماهنگی میانجی‌گران برای پایان دادن به جنگ اسرائیل علیه باریکه غزه برگزار می‌شود.

طبق این بیانیه، هدف از این نشست بررسی شرایط میدانی و جزئیات تبادل تمامی اسرای اسرائیلی و فلسطینی است، بر اساس طرحی که ترامپ برای غزه ارائه کرده است.

وزارت خارجه مصر افزود که این اقدام «با امید به پایان دادن به جنگ و توقف رنج‌های ملت برادر فلسطین که دو سال متوالی ادامه داشته» صورت می‌گیرد.

همچنین شبکه ۱۲ اسرائیل روز شنبه به نقل از یک مقام در کاخ سفید گزارش داد که دو فرستاده ترامپ، استیو ویتکاف و جرد کوشنر، راهی مصر شده‌اند تا در مذاکرات مربوط به آزادی اسرا و بررسی پایان جنگ شرکت کنند.

پربیننده ترین خبرها