قهرمانی ایران در مسابقات ایمنی و امنیت دریایی ۲۰۲۵ 

قهرمانی ایران در مسابقات ایمنی و امنیت دریایی ۲۰۲۵ 
جمعه 18 مهر 1404 - 19:46

نشست بین‌المللی کارگروه کمک‌های بشردوستانه و واکنش به بلایای سال  ۲۰۲۵در چارچوب همکاری‌های بین‌المللی بین نیروهای دریایی کشورهای اقیانوس هند،با موضوع «با هم برای ایمنی و امنیت دریایی» برگزار شد.

العالم -ایران

این نشست به میزبانی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نیروی دریایی ایران در شهر نوشهر در شمال ایران برگزار شد.

دریادار ابوطالب مطلبی، سخنگوی نشست بین‌المللی کارگروه اقدامات بشردوستانه مقابله با بلایای طبیعی آیونز ۲۰۲۵ گفت: مجمع نیروهای دریایی اقیانوس هند (آیونز) در سال ۲۰۰۸ با مشارکت گسترده کشورهای عضو آغاز به کار کرد و در حال حاضر شامل ۲۵ عضو دائم و ۹ عضو ناظر است.

جمهوری اسلامی ایران امسال، ریاست گروه‌های امنیت دریایی و کمک‌های بشردوستانه را بر عهده دارد.

نمایندگان پاکستان، سریلانکا، هند، امارات متحده عربی، اندونزی و چین در این نشست شرکت می‌کنند، در حالی که هیئت‌هایی از قطر، میانمار، فرانسه، بنگلادش و عربستان سعودی به صورت برخط در این نشست شرکت کردند.

سرتیپ کارتیک استرمال، عضو مجمع آیونز، گفت: «امنیت دریایی و حفاظت از تجارت دریایی از اهمیت بالایی برخوردار است. عملیات ما شامل مبارزه با دزدی دریایی، قاچاق مواد مخدر و نجات دریانوردان در هنگام حمله است. در این نشست ، درباره راه‌های همکاری و هماهنگی برای اطمینان از واکنش مؤثر به خطرات دریایی در منطقه بحث کردیم

این کنفرانس در سه بخش اصلی ، نشست تخصصی، کارگاه آموزشی و مسابقات امداد و نجات دریایی برگزار‌شد.

جمهوری اسلامی ایران به دلیل قابلیت‌های گسترده و ناوگان دریایی قوی خود در آب‌های ملی و منطقه ای ، ریاست این کنفرانس را امسال بر عهده داشت.

دریادار فرامرز بمانی، معاون فرمانده نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، گفت: نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران با هدف تقویت روابط بین‌المللی و دیپلماسی دریایی، به طور فعال در ابتکارات و نشست های آیونز شرکت می‌کند.

وی افزود: ما مرتب کنفرانس‌ها، رزمایش‌ها و مشاوره‌هایی را با کشورهای اقیانوس هند برگزار می‌کنیم و به لطف خدا، به اهداف برنامه‌ریزی شده خود در زمینه‌های همکاری و توسعه دریایی دست یافته‌ایم.

هدف از این نشست، ارتقای همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه‌ کمک‌های بشردوستانه و واکنش به بلایای طبیعی در منطقه اقیانوس هند است.

سرتیپ ساحل مکان، وابسته دریایی سفارت هند در تهران، گفت: «نیروی دریایی هند، با همکاری نیروی دریایی ایران، ریاست مشترک دو گروه را در مجمع دریایی اقیانوس هند بر عهده دارد. از نیروی دریایی ایران به خاطر همکاری حرفه‌ای و میزبانی سخاوتمندانه‌اش از این رویداد تشکر می‌کنیم.

هدف اصلی این رویداد تبادل تجارب، افزایش همکاری‌های بین‌المللی و ایجاد صلح و امنیت در دریا به نفع مردم کشورهای اقیانوس هند است.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها