العالم بررسی می‌کند؛

غزه پس از اجرای توافق آتش‌بس .. موشک ایرانی قادر و موضوع‌های دیگر +فیلم

چهارشنبه 23 مهر 1404 - 17:47

برنامه شیفره شبکه خبری العالم امروز چهار مساله بسیار مهم را بررسی نمود.

العالم ایران

در بخش اول به اوضاع غزه پس از آتش‌بس به ویژه تحویل اجساد اسرای صهیونیست پرداخته شد چرا که حجم آوار در غزه ۵۰ میلیون تن است و امکانات آواربرداری از بین رفته لذا تحویل سریع این اجساد بسیار دشوار است.

این در حالی است که رژيم صهیونیستی هنوز به مجروحین فلسطینی اجازه خروج از غزه برای درمان را نداده و هنوز مقدار لازم از کمک‌های انسان‌دوستانه برای تامین نیازهای اهالی غزه وارد این منطقه نشده است.

موضوع دوم ماموریت نیروهای عربی و بین المللی در غزه است که سپهبد ستاد عبدالکریم خلف کارشناس شبکه خبری العالم درباره آن گفت که قرار است ۲۰۰ ناظر آمریکایی در مرز رژیم صهیونیستی با غزه مستقر شوند؛ ناظرانی از کشورهای عربی و فرانسه و انگلستان نیز به آنان برای نظارت بر آتش‌بس می‌پیوندند که این مساله نشان می‌دهد حماس به طور مطلق بر غزه تسلط دارد و حضور محدود نیروهای بین المللی به معنای سیطره آنان بر غزه نیست.

موضوع دیگر درباره موشک دریایی "قادر" است که خلف درباره آن گفت این موشک ۳۰۰ کیلومتر برد دارد و برای هدف قرار دادن کشتی‌های دشمن در سطح آب از آن استفاده می‌شود و وزن آن ۲۰۰ کیلوگرم می‌باشد و سرعت آن ۱۱۰۰ کیلومتر در ساعت است علاوه بر آن که با دارای هدایت خودکار است و هدف را به دقت منهدم می‌کند. لذا می‌تواند از تنکه هرمز و خلیج فارس و سواحل ایران از دریای خزر تا خلیج فارس به خوبی محافظت کند.

موضوع چهارم درباره یگان سایه وابسته به گردان‌های شهید عزالدین قسام است که توانست دو سال اسرای اسراییلی را در غزه نگه دارد بدون آن که رژیم صهیونیستی قادر به رصد آن شود و این بزرگترین پیروزی برای مقاومت به ویژه حماس است. به ویژه که این نیرو به دستور مستقیم شهید محمد الضیف فرمانده کل گردان‌های قسام تشکیل شده است. یکی از مهمترین ویژگی‌های این یگان آن است که اعضای آن معروف نبوده و مانند بقیه مردم و در میان آنان زندگی می‌کنند و علاوه بر استتار و رازنگهداری از توانمندی رزمی بسیار بالایی برخوردارند.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها