خون مردم یمن و فلسطین درهم‌آمیخته است/ شهادت "الغماری" میدان‌های نبرد را شعله‌ور کرد

پنج‌شنبه 24 مهر 1404 - 22:36

در موضعی تاثیرگذار که بیانگر عمق ارتباط میان جبهه‌های نبرد و مقاومت است، نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که سرلشکر محمد عبدالکریم الغماری رئیس ستاد کل ارتش یمن، هنگام ادای وظایف جهادی و ایمانی خود در راستای موضع ثابت یمن در حمایت از فلسطین و غزه، به شهادت رسید‌.

العالم - یمن

نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که خون شهیدان هدر نخواهد رفت و دشمن صهیونیستی به سزای اعمالش خواهد رسید.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصار الله یمن در سخنانی مملو از افتخار و سربلندی، گفت: شهید الغماری نقش عظیمی در نبرد پشتیبانی از غزه در چارچوب عملیات طوفان الاقصی ایفا کرد و همرزمان وی با عزم و ایمانی راسخ، مسیر جهادی وی را ادامه می‌دهند. نیروهای مسلح یمن بهترین فرماندهان خود را در راه حق و حقیقت تقدیم کرد.

وی با تاکید بر ضرورت آمادگی و هوشیاری مستمر، گفت: دشمن صهیونیستی فقط زیر فشار و اجبار، به تعهدات پایبند می‌شود.

رهبر انصار الله یمن همچنین در همین راستا، به رهبران محور مقاومت اشاره کرد و گفت: شهید یحیی السنوار نماد پایداری و فداکاری است. شهید السنوار از نظر سطح توجه و جهاد و آنچه در عرصه جهاد ارائه کرد، دارای ارزش‌های بزرگ و آگاهی بالایی بود که مکتبی الهام‌بخش برای نسل‌ها محسوب می‌شود. جبهه حزب الله در خط مقدم کسانی است که بزرگ‌ترین فداکاری ها را کردند و در رأس آنان شهید بزرگ سید حسن نصرالله قرار دارد. جمهوری اسلامی ایران با استقامتی تزلزل‌ناپذیر، بدون توجه به هرگونه فشاری، در راه حمایت از فلسطین بیشترین فداکاری را کرد.

از سوی دیگر، گروه‌های مقاومت فلسطین نیز شهادت الغماری را تسلیت گفته و همبستگی خود را با دولت و ملت یمن اعلام کردند و تاکید کردند که خون ملت یمن و فلسطین درهم آمیخته است و این امر بیانگر سرنوشت واحد آنهاست.

گرو‌‌ه‌های مقاومت تصریح کردند که ملت فلسطین هیچگاه مواضع یمن و نیروهای مسلح یمن را فراموش نخواهند کرد و این خون‌های پاک، پیروزی را برای امت اسلامی به ارمغان خواهند آورد.

پربیننده ترین خبرها