پخش پیام‌های حمایتی از حماس در فرودگاه‌های کانادا و آمریکا

پخش پیام‌های حمایتی از حماس در فرودگاه‌های کانادا و آمریکا
جمعه 25 مهر 1404 - 11:23

هکرها، کنترل بلندگوهای عمومی چهار فرودگاه در کانادا و آمریکا را به‌دست گرفتند و پیام‌هایی در حمایت از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و علیه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پخش کردند.

العالم - آمریکا

خبرگزاری ایرنا به نقل از رویترز نوشت، سیستم‌های صوتی عمومی در چند فرودگاه آمریکا و کانادا توسط گروه‌های سایبری هک شد و پیام‌هایی به زبان خارجی همراه با موسیقی از بلندگوها پخش شد.

پلیس سواره‌نظام سلطنتی کانادا (RCMP) در این رابطه اعلام کرد که سرویس پخش تبلیغاتی فرودگاه بین‌المللی کلونا در استان بریتیش کلمبیا برای مدتی کوتاه مورد نفوذ قرار گرفت و «محتوای غیرمجاز» منتشر شد.

در فرودگاه بین‌المللی ویکتوریا نیز هکرها از طریق نرم‌افزار شخص ثالث به سیستم صوتی نفوذ کرده و پیام‌هایی به زبان خارجی پخش کردند. سخنگوی این فرودگاه گفت که پس از شناسایی حمله، سیستم صوتی داخلی فعال و کنترل بازپس گرفته شد.

وی افزود: مرکز امنیت سایبری کانادا و پلیس فدرال در حال بررسی این رخداد هستند.

در ایالات متحده، فرودگاه بین‌المللی هریسبورگ در ایالت پنسیلوانیا نیز هدف حمله مشابهی قرار گرفت.

«شان دافی» وزیر حمل‌ونقل آمریکا، در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که سازمان هوانوردی فدرال (FAA) و مقامات فرودگاه در حال تحقیق درباره این حمله هستند.

به گزارش ایرنا، براساس گزارش رویترز، همچنین در فرودگاه بین‌المللی وینزور در استان انتاریو، هکرها علاوه بر سیستم صوتی، نمایشگرهای اطلاعات پرواز را نیز هک کردند و تصاویر و پیام‌های «غیرمجاز» به نمایش گذاشتند.

پربیننده ترین خبرها