دوبلین در آتش خشم ضد مهاجرتی

دوبلین در آتش خشم ضد مهاجرتی
چهارشنبه 30 مهر 1404 - 04:37

صدها نفر از اعضای گروه‌های ضدمهاجرتی و راست‌گرای ایرلندی در واکنش به انتشار برخی اخبار تایید نشده درباره آزار جنسی یک دختر نوجوان در نزدیکی محل اسکان پناهجویان در دوبلین، با حمله به نیروها و خودروی پلیس، شهر را به آشوب کشیدند.

خیابان‌های منطقه ساگارت در غرب دوبلین سه‌شنبه شب شاهد صحنه‌های کم‌سابقه‌ای از خشونت و هرج‌ومرج بود.

معترضان در برابر هتل «سیتی‌وست» که محل اسکان دهها پناهجو از کشورهای مختلف است، تجمع کرده و در واکنش به ممانعت نیروهای پلیس از نزدیک شدن به ساختمان، اقدام به پرتاب سنگ، بطری و مواد آتش‌زا کردند. یکی از خودروهای پلیس در میان شعله‌ها سوخت و تا نیمه‌شب دود غلیظ بر فراز منطقه دیده می‌شد.

پلیس ایرلند اعلام کرد که تجمع پس از انتشار شایعه‌ای درباره وقوع تجاوز به یک دختر نوجوان در نزدیکی محل اسکان پناهجویان شکل گرفت.

مقام‌های رسمی هنوز این خبر را تأیید نکرده‌ و منابع امنیتی می‌گویند گروه‌های راست افراطی از این شایعه برای تحریک افکار عمومی و سازماندهی اعتراض استفاده کرده‌اند.

در پی تشدید خشونت، نیروهای پلیس مسیرهای منتهی به هتل را مسدود کرده و شرکت حمل‌ونقل شهری «لوآس» فعالیت خود در ایستگاه‌های اطراف را به‌طور موقت متوقف کرد.

شاهدان عینی گزارش دادند که جمعیت معترض با پرچم‌های ایرلند و شعارهای ضد مهاجرتی، به مأموران حمله کرده و نظم عمومی منطقه برای ساعت‌ها مختل شد.

«جیم اُکالاگن» وزیر دادگستری ایرلند در بیانیه‌ای رسمی این حوادث را «غیرقابل‌قبول و مغایر با ارزش‌های جامعه ایرلند» خواند و وعده داد که عاملان خشونت تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.

وی تأکید کرد: «پناهجویان سزاوار امنیت و احترام هستند و خشونت علیه پلیس یا مهاجران تحمل نخواهد شد

رسانه‌های ایرلندی گزارش دادند که در ماه‌های اخیر اعتراض‌های مشابهی در چند شهر دیگر از جمله کورک و لیمریک برگزار شده و دولت با فشار فزاینده‌ای از سوی جریان‌های راست‌گرای افراطی مواجه است.

تحلیلگران هشدار داده‌اند که افزایش شعارهای نژادپرستانه در خیابان‌های ایرلند، نشانه‌ای نگران‌کننده از رشد احساسات ضد مهاجرتی در این کشور به شمار می‌رود.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها