العالم ـ سودان
در همین حال به دنبال اعلام گروه های مسلح در زمینه تسلط بر شهر الفاشر، سخنگوی جنبش آزادیبخش سودان به رهبری منی ارکوی مناوی اعلام کرد: شهر الفاشر همچنان مقاوم است و سقوط نکرده است و مبارزان ما در حال درگیری شدید در مناطق متعدد شهر هستند.
وی افزود: لشکر ششم پیاده نظام الفاشر و تمام شهر تحت کنترل ارتش سودان و نیروهای مشترک است.
از سوی دیگر سخنگوی ائتلاف بنیاد سودان اعلام کرد: نیروهای ما فرماندهی لشکر ششم پیاده نظام را تحت کنترل درآوردند و در حال پاکسازی مناطق باقیمانده از شهر به منظور تعامل با افراد فراری از ارتش و نیروهای مشترک هستند.
وی افزود: بیمارستان آموزشی فاشر تحت کنترل ما درآمد و بیانیه شبکه پزشکان سودان درباره کشته شدن پزشکان در داخل این بیمارستان صحت ندارد. نیروهای ما فرمانده لشکر ششم و نیز تعدادی از عناصر مسلح را اسیر کردند.
او گفت: نیروهای ما به کنترل دیگر شهرهای باقیمانده و ایالت های سودان و نابودی ارتش و نیروهای همپیمان آن ادامه می دهند.
سخنگوی ائتلاف بنیاد سودان افزود: برای صلح در هر زمان آماده هستم و این جنگ بر ما تحمیل شد و ما گزینه دیگری نداشتیم. مذاکرات غیرمستقیم ما با ارتش سودان در واشنگتن به دلیل عنادروزی آنها شکست خورد.
او گفت: ما خواهان صلح هستیم و هیئت ما به رغم عنادورزی ارتش همچنان در واشنگتن بسر می برد.