رهبر برجسته فتح که از حمله عین الحلوه جان سالم به در برد

رهبر برجسته فتح که از حمله عین الحلوه جان سالم به در برد
چهارشنبه 28 آبان 1404 - 21:23

سرلشکر منیر المقدح، از و فرمانده گردان‌های شهدای الاقصی در لبنان، سه‌شنبه شب از یک سوءقصد اسرائیلی در اردوگاه پناهندگان فلسطینی عین الحلوه در صیدا واقع در جنوب لبنان، جان سالم به در برد.

العالم لبنان

سرلشکر منیر المقدح، از رهبران برجسته فتح و فرمانده گردان‌های شهدای الاقصی در لبنان، سه‌شنبه شب از یک سوءقصد اسرائیلی در اردوگاه پناهندگان فلسطینی عین الحلوه در صیدا واقع در جنوب لبنان، جان سالم به در برد.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که المقدح در حالی که حدود ۱۵ فلسطینی از جمله پسر دوم و همسرش به شهادت رسیدند زنده ماند.

پسر ارشد وی در جریان جنگ اسراییل علیه لبنان در سال گذشته به شهادت رسیده بود.

سرلشکر المقدح یکی از برجسته‌ترین رهبران فتح در لبنان است که رژیم صهیونیستی او را مسؤول مسلح سازی و سازماندهی رزمندگان مقاومت در اردوگاه‌های فلسطینی در لبنان می دانند.

المقدح برخلاف موضع تشکیلات خودگردان فلسطین وجنبش فتح معتقد است که مبارزه مسلحانه تنها راه آزادی فلسطین است.

در جریان جنگ لبنان در سال گذشته، المقدح از یک سوء قصد جان سالم به در برد، اما برادرش خلیل و پسرش حسن شهید شدند.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها