انصارالله یمن: حمله صهیونیست‌ها به لبنان و طرح خلع سلاح مقاومت دو روی یک سکه است

انصارالله یمن: حمله صهیونیست‌ها به لبنان و طرح خلع سلاح مقاومت دو روی یک سکه است
دوشنبه 3 آذر 1404 - 09:35

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیه‌ای، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به پایتخت لبنان را به‌شدت محکوم کرد و آن را ادامه روند حملات تجاوزگرانه یک‌سالۀ این رژیم از زمان توافق آتش‌بس دانست.

العالم - یمن

در بیانیه انصارالله یمن که شامگاه یکشنبه، (2 آذر ماه 1404/ 23 نوامبر) منتشر شد، تأکید شده است: حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه‌ای مسکونی در ضاحیه جنوبی بیروت، که به شهادت شماری از غیرنظامیان و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامید، "نقض آشکار حقوق بشر بین‌الملل و تعرض به قوانین و معیارهای جهانی است.

دفتر سیاسی "انصارالله" با ابراز تأسف از افزایش خطرناک حملات و تجاوز صهیونیست‌ها به خاک لبنان، نسبت به هم‌سویی برخی جریان‌های سیاسی لبنانی با گفتمان خلع سلاح مقاومت؛ هشدار داد و آن را هدفی توصیف کرد که در نهایت به تضعیف لبنان و ضربه زدن به امنیت و ثبات این کشور که سال‌ها با معادله ارتش، ملت و مقاومت حفظ شده است؛ منجر می‌شود.

انصارالله یمن در پایان، ضمن اعلام همبستگی کامل با دولت و ملت لبنان، بر حق مشروع مقاومت برای پاسخ به تجاوزات اشغالگران صهیونیستی و دفاع از کشور در برابر آنان تأکید کرد.

پربیننده ترین خبرها