مرکز حقوقی: "اسرائیل" از پرستار آلاء الهمص برای فشار و باج‌گیری استفاده می‌کند

مرکز حقوقی:
دوشنبه 3 آذر 1404 - 14:44

مرکز فلسطینی دفاع از اسرا اعلام کرد که اطلاعات موثقی به دست آورده است که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی از "آلاء مروان الهمص"، پرستار فلسطینی بازداشت‌ شده، به ‌عنوان ابزاری برای فشار و باج‌گیری استفاده می‌کند.

العالم - فلسطین اشغالی

این مرکز روز دوشنبه در بیانیه‌ای تأکید کرد که هدف از این اقدام، وادار کردن پدر او، دکتر مروان الهمص مدیر بیمارستان‌های میدانی غزه، به ارائه اعترافاتی بوده است که روایت صهیونیستی را در برخی پرونده‌ها تقویت کند.

این نهاد حقوقی خاطر نشان کرد استفاده از اعضای خانواده اسرا و بازداشت‌شدگان به‌عنوان گروگان و ابزار تهدید، نشان‌ دهنده میزان سردرگمی و سقوط اخلاقی دستگاه‌های امنیتی، نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی است.

طبق این گزارش، ماجرای ربایش پرستار "آلاء الهمص" و پیش از آن بازداشت پدرش از محل کار، با هیچ واکنشی از سوی جامعه جهانی روبه‌رو نشده است.

این مرکز تأکید کرد آنچه علیه این خانواده اعمال می‌شود، بار دیگر ثابت می‌کند که رژیم اشغالگر همچنان از روش‌های گروه‌های تبهکاری و سیاست ارعاب در برخورد با اسرا و بازداشت ‌شدگان فلسطینی استفاده می‌کند.

مرکز فلسطینی دفاع از اسرا در پایان خواستار آشکار شدن فوری محل بازداشت آلاء الهمص و پدرش و آزادی بی‌قید و شرط آنان شد.

پربیننده ترین خبرها