العالم - فلسطین اشغالی
به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، جنبش حماس در بیانیه ای به مناسبت (۲۹ نوامبر) روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین، خواهان تشدید مبارزه با اشغالگران و اقدامات جنایتکارانه آنها علیه فلسطینیان، سرزمین فلسطین و همبستگی با حقوق مشروع ملت فلسطین در نیل به آزادی و استقلال شد.
این جنبش افزود: ما از اقشار امت اسلامی و آزادگان جهان می خواهیم که امروز (شنبه) را روزی برای فعال کردن مجدد جنبش مردمی علیه اشغالگران صهیونیست و اقدامات آنها در نقض توافق آتش بس در نوار غزه و تشدید اقدامات تروریستی آنها در کرانه باختری و قدس اشغالی قرار دهند تا از این طریق، بار دیگر صدای همبستگی با نوار غزه بلند و به اشغالگران برای گشودن گذرگاه ها و ورود کمک ها و آغاز بازسازی این منطقه فشار وارد شود.
جنبش حماس همچنین با اشاره به نزدیک به هشت دهه اشغالگری فاشیستی صهیونیست ها همراه با جنایت و کشتار علیه ملت فلسطین در سایه حمایت های آمریکا، از جنبش مردمی در سراسر جهان به خاطر همبستگی با ملت فلسطین و همه مواضع رسمی و مردمی در حمایت از مسئله فلسطین قدردانی کرد و خواهان وحدت و پشتیبانی از ملت فلسطین تا پایان اشغالگری شد.
این جنبش همچنین بر مسئولیت اخلاقی جامعه بین المللی برای ایستادن در کنار حقوق مشروع ملت فلسطین و در صدر آن پایان اشغالگری و برپایی کشور فلسطینی برخوردار از حاکمیت کامل به پایتختی قدس شریف تاکید کرد.
در بخش دیگری از این بیانیه با تاکید بر ایستادگی و پایداری ملت فلسطین در نوار غزه آمده است: سرزمین فلسطین و در قلب آن قدس و مسجد مبارک الاقصی، سرزمین فلسطین بوده و خواهد ماند. هیچ جایگاه، مشروعیت یا حاکمیتی برای اشغالگران غاصب صهیونیستی در آن وجود ندارد. حقوق ملی و در رأس آن حق ملت ما برای مقاومت در همه اشکال آن، به ویژه مقاومت مسلحانه، مشروع هستند و طبق قوانین و هنجارهای بینالمللی نمی توان از آن چشمپوشی یا بر سر آن معامله کرد.