العالم
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا، از همه شرکتهای هواپیمایی، خلبانان و همچنین قاچاقچیان مواد مخدر و انسان خواست که «حریم هوایی بالای ونزوئلا و مناطق اطراف آن را بسته تلقی کنند.»
برخی کارشناسان این اقدام را مقدمهای بر حمله هوایی احتمالی آمریکا به ونزوئلا میدانند.

ترامپ در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «تروثسوشال» نوشت: «به همه خطوط هوایی، خلبانان، قاچاقچیان مواد مخدر و قاچاقچیان انسان: لطفاً حریم هوایی بالای ونزوئلا و اطراف آن را کاملاً بسته در نظر بگیرید. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!»
در همین حال برونو رودریگز پاریلا وزیر امور خارجه کوبا، اعلام کرد: ما عملیاتهای ایجاد اختلال الکترومغناطیسی در دریای کارائیب، بهویژه بر حریم هوایی ونزوئلا را محکوم میکنیم.
وزیر امور خارجه کوبا گفت: مداخلهٔ آمریکا در حریم هوایی ونزوئلا بخشی از تشدید تجاوز علیه این کشور برای برکناری دولت قانونی آن است.