افزایش حملات اسراییلی به کرانه باختری

چهارشنبه 12 آذر 1404 - 21:49

خبرنگار شبکه خبری العالم در رام الله گزارش داد که روستای صریف از توابع شهر الخلیل در کرانه باختری امروز شاهد یورش گسترده نیروهای صهیونیست بود.

العالمفلسطین

بنا به این گزارش این نیروها با تبدیل یکی از مدارس روستا به مرکز بازجویی صحرایی از بیش از ۱۰۰ فلسطینی ساکن آن بازجویی کردند.

بنا به این گزارش روستای قباطیه از توابع جنین نیز امروز شاهد حمله گسترده‌ ارتش صهیونیستی برای سومین روز متوالی و اعمال مقررات منع آمد و شد بود و همزمان تمام ورودی های شهر رام‌الله نیز پس از عملیات یک جوان فلسطینی نزدیک شهرک عطاروت بسته شده است.

از سوی دیگر اخیرا سندی درباره حمایت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از احداث و قانونی کردن شهرک‌های یهودی‌ نشین در کرانه باختری منتشر شده که نشان می دهد تبلیغات دولت صهیونیستی در گذشته درباره تلاش برای برچیدن این شهرک‌ها دروغ بوده است.

بنا به این سند که توسط روزنامه اسرائیلی هاآرتص فاش شده نتانیاهو حامی اصلی احداث این شهرک ها به ویژه در املاک خصوصی فلسطینیان بوده و به همین علت دولت وی عامل تعدی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان کرانه باختری است.

پربیننده ترین خبرها