العالم - اروپا
به نقل از خبرگزاری فرانسه، کشورهای اروپایی نسبت به آنچه که فعالیت مخرب روسیه از جمله حملات سایبری و خرابکاری در خط آهن لهستان، میخوانند هشدار دادهاند.
از این رو، برخی کشورهای تندرو ناتو خواستار اتخاذ رویکردی تهاجمیتر در مقابل اقدامات روسیه شدهاند.
گرینکویچ گفت: اینها تهدیدی وجودی علیه اقدامات ناتو نبوده و وحدت ما را تضعیف نمیکنیم. ما میتوانیم به آنها پاسخ داده و مدیریتش کنیم. اما ما به دنبال آن هستیم که فعالانه عمل کنیم.
وی افزود: اگر روسیه تلاش کند که مشکلاتی برای ما ایجاد کند شاید راهی وجود داشته باشد که ما هم برای آنها مشکلاتی ایجاد کنیم. نمیخواهم در این باره وارد جزئیات شوم.
با این حال، وی اظهار کرد که ناتو همچنان به عنوان یک «ائتلاف دفاعی» باقی خواهد ماند.
مقامهای غربی روسیه را به انجام کارزار «جنگ ترکیبی» علیه کشورهای عضو ناتو برای بیثبات کردن آنها متهم کردهاند.
گرینکویچ گفت: این تهدیدهای ترکیبی یک مساله واقعی است و پیشبینی میکنیم که موارد بیشتری از آنها رخ دهد.
وی این تهدیدها و اقدامات را بخشی از یک «شبکه ترکیبی» خواند و تاکید کرد که ناتو، فارغ از اینکه اقدامات خودسرانه یا عمدی است، باید به آنها پاسخ بدهد.