اذعان ترامپ به کاهش نفوذ رژیم اسرائیل

اذعان ترامپ به کاهش نفوذ رژیم اسرائیل
جمعه 28 آذر 1404 - 20:37

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مراسمی در حضور صهیونیست های راستگرای تندروی حامی نخست وزیر رژیم صهیونیستی و در غیاب یهودیان منتقد این رژیم، به کاهش نفوذ تل آویو بویژه بعد از هفتم اکتبر سال 2023 (15 مهر 1402) و با توجه به جنایات صهیونیست ها در نوار غزه اذعان کرد.

العالم – جهان
به گزارش روزنامه رای الیوم، فهرست منتشر شده از چهره‌های یهودی آمریکایی که سه‌شنبه گذشته در مراسم یهودی موسوم به «حانوکاه» به همراه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شرکت کردند، نشان می‌دهد که آنها محدود به یهودیان راست‌گرای تندرو بودند که از کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل حمایت می‌کنند. این چهره های حامی کابینه نتانیاهو در این مراسم اظهارات سیاسی تحریک‌آمیز و غافلگیرکننده‌ای ایراد کردند.
نکته قابل توجه این بود که برخی از یهودیانی که اکنون در رسانه‌ها و محافل سیاسی به عنوان منتقدان اصلی جناح راستگرای رژیم اسرائیل طبقه‌بندی می‌شوند، در این مراسم غایب بودند.
ترامپ در سخنرانی خود به این مراسم به کاهش نفوذ رژیم صهیونیستی اذعان کرد و گفت که رژیم اسرائیل و «لابی یهودی» نفوذ خود را در واشنگتن از دست داده‌اند و کنگره «یهودی‌ستیز» شده است و جامعه یهودی و متحدانش «باید بسیار مراقب باشند زیرا اتفاقات بدی برای یهودیان و جایگاه جهانی اسرائیل در حال رخ دادن است».
او در این زمینه به حمله اخیر به مراسم حانوکاه در سیدنی استرالیا و آنچه او انکار حملات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به رژیم اسرائیل نامید، اشاره کرد.
ترامپ گفت: «می‌بینید در استرالیا چه اتفاقی می‌افتد. یا هفتم اکتبر. افرادی هستند که حتی وقوع آن را انکار می‌کنند...»
ترامپ همچنین درباره تغییرات در موضع سیاسی نسبت به رژیم اسرائیل در آمریکا و افزایش تعداد منتقدان این رژیم در واشنگتن و ارادت خانواده اش به صهیونیستها صحبت کرد.
او گفت: «پدرم قبلاً به من می‌گفت که قدرتمندترین لابی در این کشور، لابی یهودیان است... لابی اسرائیل. دیگر اینطور نیست... افراد زیادی سر راهتان قرار دارند... افراد زیادی هستند که نمی‌خواهند به اسرائیل کمک کنند. افراد زیادی در کنگره هستند که اسرائیل را دوست ندارند... افراد زیادی در کنگره هستند که... به نوعی از اسرائیل متنفرند. آنها از اسرائیل متنفرند.»
در این مراسم شماری از اعضای کنگره از حزب جمهوری خواه و دموکرات و برخی مقامات آمریکایی و بزرگترین حامی مالی حزب جمهوری خواه و شماری از اعضای سازمان های صهیونیستی شرکت داشتند.
انتقادها و موج محکومیت ها و انزوای رژیم اسرائیل پس از هفتم اکتبر سال 2023 به علت جنایات و نسل کشی این رژیم در نوار غزه در سطح جهان افزایش یافته است.
تحریم رژیم اسرائیل در زمینه های مختلف اقتصادی و هنری و سیاسی و حقوقی و دانشگاهی در سطح جهان گوه این مدعا است.

پربیننده ترین خبرها