العالم ـ ایران
ابراهیم رضایی در توضیح نشست امروز دوشنبه ( ۲۲ دی ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در این نشست اعضای کمیسیون آخرین وضعیت امنیتی کشور را بررسی کردند که طبق اطلاعات دریافت شده، امنیت در نقاط مختلف کشور برقرار بوده و چالش خاصی مطرح نیست.
رضایی افزود: نتیجه بررسیها تا امروز نشان میدهد که دخالت خارجی، به طور مشخص آمریکاییها و صهیونیستها در حوادث اخیر محرض بوده و اسناد آشکار و پنهان آن وجود دارد.
وی یادآور شد: بر اساس اطلاعات بدست آمده، باید اذعان کرد اکثریت قریب به اتفاق افرادی که در حوادث اخیر جان خود را از دست دادند، توسط عوامل بیگانه و با هدایت آنان بوده است.
رضایی با بیان اینکه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و همه مجلس با قاطعیت در کنار مردم عزیز و برای دفاع از کشور ایستاده است، خاطرنشان کرد: ما با جنگ تروریستی از طرف دشمنان ملت ایران روبرو هستیم و حتما پاسخ پشیمان کننده و قاطعی مانند جنگ ۱۲ روزه به دشمنان در دفاع از بی گناهانی که توسط آنان کشته شدهاند، خواهیم داد.