قطر در شورای اجرایی غزه نماینده تعیین کرد

قطر در شورای اجرایی غزه نماینده تعیین کرد
يکشنبه 28 دی 1404 - 16:37

دوحه در ادامه تحرکات دیپلماتیک خود در پرونده غزه، از تعیین نماینده‌ای رسمی برای حضور در ساختار اجرایی شورای صلح غزه خبر داد و بر تداوم نقش‌آفرینی‌اش در تلاش‌های منطقه‌ای برای برقراری صلح تأکید کرد.

العالم - آسیا

دفتر رسانه‌ای بین‌المللی دولت قطر اعلام کرد که «علی الذوادی» به عنوان مشاور نخست‌وزیر این کشور در امور راهبردی منصوب شده و به‌عنوان نماینده رسمی قطر در شورای اجرایی غزه فعالیت خواهد کرد.

طبق گزارش الجزیره، بر اساس این بیانیه، این انتصاب در چارچوب مشارکت قطر در سازوکارهای سیاسی و اجرایی مرتبط با آینده نوار غزه صورت گرفته و بخشی از رویکرد این کشور در ایفای نقش فعال در تحولات منطقه‌ای به شمار می‌رود.

دفتر رسانه‌ای دولت قطر همچنین تأکید کرد که دوحه همچنان به ایفای نقشی مؤثر در تلاش‌ها برای تحقق صلح در سطح منطقه‌ای پایبند است؛ نقشی که به گفته این نهاد، شامل میانجی‌گری میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی نیز می‌شود.

قطر در سال‌های اخیر یکی از بازیگران اصلی در پرونده‌های دیپلماتیک منطقه، به‌ویژه در موضوع غزه، بوده و بارها تلاش کرده است از طریق میانجی‌گری سیاسی و کمک‌های بشردوستانه، به کاهش تنش‌ها و پیشبرد راه‌حل‌های سیاسی کمک کند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی چندان موافق حضور ترکیه و قطر در این شورا نیست و نقش مصر را به جای قطر ترجیح می‌دهد.

پربیننده ترین خبرها