ذخیره غذا و پناهگاه؛ گرینلند آماده حمله احتمالی آمریکا می‌شود

پنج‌شنبه 2 بهمن 1404
13:37
ذخیره غذا و پناهگاه؛ گرینلند آماده حمله احتمالی آمریکا می‌شود مقامات گرینلند اقدام به آموزش و آماده‌سازی مردم این منطقه برای مقابله با عملیات احتمالی آمریکا کرده‌اند.

العالم -آمریکا

مقامات گرینلند در اقدامی پیشگیرانه، اقدام به آموزش و آماده‌سازی مردم این جزیره قطبی کرده‌اند، در شرایطی که احتمال می‌رود ایالات متحده آمریکا برنامه‌ریزی برای عملیات نظامی در این منطقه داشته باشد.

به گزارش رسانه‌ها، این اقدامات پس از اظهارات مکرر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، انجام شده که بار دیگر پیشنهاد خرید یا کنترل گرینلند را مطرح و آن را برای امنیت ملی آمریکا و ناتو «استراتژیک و ارزشمند» توصیف کرده بود.

دستورالعمل‌های منتشر شده شامل توصیه به ذخیره غذا و دارو، تأمین تفنگ‌های شکار و پناهگاه‌ها و سایر اقدامات پیشگیرانه برای تضمین امنیت شخصی و خانوادگی است.

ینس-فردریک نلسن، نخست‌وزیر گرینلند، در نشست خبری خود در نوک پایتخت این اقلیم، گفت: «احتمال وقوع درگیری نظامی کم است، اما غیرممکن نیست.» وی افزود که دولت تیمی متشکل از مقامات محلی تشکیل داده و دستورالعمل‌های به‌روز شده‌ای برای مردم ارائه خواهد کرد، از جمله توصیه به ذخیره حداقل پنج روز غذا.

همزمان، دانمارک که بر سیاست‌های دفاعی و خارجی گرینلند نظارت دارد، حضور نظامی خود در منطقه را تقویت کرده و تمرینات نظامی تحت عنوان «عملیات قدرت قطبی» را در طول سال گسترش داده است.

در همین حال، ترامپ روز پنج‌شنبه در پلتفرم «تروث سوشیال» از تعیین چارچوب یک توافقنامه آینده با اروپایی‌ها درباره گرینلند و کل منطقه قطب شمال خبر داد و آن را «دستاورد بزرگ برای آمریکا و کشورهای ناتو» توصیف کرد. وی همچنین اعلام کرد که تعرفه‌های گمرکی برنامه‌ریزی شده برای اول فوریه به تعویق خواهد افتاد و مذاکرات بیشتری درباره توافق «گنبد طلایی» جریان دارد.

ترامپ افزود که معاونش جی. دی. ونس، وزیر خارجه مارکو روبیو و فرستاده ویژه استیو ویتکوف مسئولیت مذاکرات را بر عهده دارند و مستقیماً به وی گزارش خواهند داد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

لوکاشنکو: حمله کنندگان به ایران به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند


تقدیر گردان‌های القسام از حملات ایران به اراضی اشغالی در روز جهانی قدس


آئین روز جهانی قدس در دانمارک برگزار شد


روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین


اعلام زمان مراسم تشییع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده


اصابت حمله موشكي ايران به ٥ هواپيماي سوخت رسان امريكا در عربستان


موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیمنه شیطان بزرگ را شکسته‌ایم