فرمانده‌کل گشت مرزی آمریکا برکنار شد

فرمانده‌کل گشت مرزی آمریکا برکنار شد
سه شنبه 7 بهمن 1404 - 12:50

در پی رویدادها و تحولات اخیر در شهر مینیاپولیس به ویژه ایالت می‌نه‌سوتا، فرمانده کل گشت مرزی ایالات متحده از سمت خود برکنار شد و حالا مسؤول امور مرزی کاخ سفید به زودی برای رسیدگی به وضعیت موجود در این ایالت غربی، وارد می‌نه‌سوتا می‌شود.

العالم - آمریکا

نشریه آتلانتیک دیروز، دوشنبه، به‌نقل از یک مقام امنیت داخلی آمریکا و دو منبع آگاه، گزارش داد که گرگوری بووینو از سمت خود به‌عنوان فرمانده‌کل گشت مرزی ایالات متحده برکنار شده است.

به‌گفته منابع آگاه، وی به شغل سابق خود در کالیفرنیا باز خواهد گشت، جایی که انتظار می‌رود به‌زودی بازنشسته شود.

بووینو که به‌علت دومین تیراندازی مرگبار در مینیاپولیس، در مرکز انتقادات شدید قرار گرفته است، قرار است امروز سه‌شنبه به‌همراه دیگر مأموران، این شهر را ترک کند.

وزارت امنیت داخلی، اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده و کاخ سفید بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهارنظر پاسخ ندادند.

پیش از این، دیروز دوشنبه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و تیم والز، فرماندار مینه‌سوتا، پس از یک تماس تلفنی خصوصی در مورد اجرای قانون مهاجرت، لحنی آشتی‌جویانه اتخاذ کردند.

پس از کشمکش‌ها در شهر مینیاپولیس که منجر به کشته شدن دو شهروند آمریکایی شد، این تماس تلفنی نشانه‌ای از این است که دو طرف به‌دنبال راهی برای پایان دادن به بن‌بست بر سر عملیات پلیس مهاجرت هستند.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها