شیخ ماهر حمود: منبع قدرت ایران در رهبری بزرگ آن نهفته است

يکشنبه 26 بهمن 1404
10:02
شیخ ماهر حمود: منبع قدرت ایران در رهبری بزرگ آن نهفته است رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت با تأکید بر انسجام داخلی ایران گفت قدرت ایران در رهبری آن نهفته است.

العالم - ایران

شیخ ماهر حمود، رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت شب گذشته، شنبه‌شب، طی سخنانی درباره تحولات اخیر منطقه به‌ویژه تهدیدات و توطئه‌های دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی علیه ایران، اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران از تجربه امنیتی بالایی برخوردار و در این زمینه از سایر کشورها برتر است.

شیخ ماهر حمود در گفتگو با شبکه النجباء عراق اظهار داشت: جنگ 12روزه همبستگی داخلی در ایران را تقویت کرد و این کشور قدرت کامل برای محافظت از جبهه داخلی خود را دارد.

وی تأکید کرد: منبع قدرت ایران بیش از هر سلاحی، در رهبری بزرگ این کشور نهفته است و جمهوری اسلامی ایران صادق‌ترین حامی برای آرمان فلسطین است.

رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت در مورد هرگونه تنش‌زایی یا آتش‌افروزی محور آمریکایی ـ صهیونیستی در منطقه هشدار داده اعلام کرد که هرگونه تشدید تنش، کل منطقه را به آتش خواهد کشید.

شیخ ماهر حمود در ادامه گفت: محور مقاومت، محور پایداری بر اصول است و باید به صبر استراتژیک خود پایبند باشد.

شیخ ماهر حمود همچنین در جریان یک نشست همبستگی که به‌دعوت اتحادیه جهانی علمای مقاومت در دفتر او در صیدا در جنوب لبنان برگزار شد، اعلام کرد که ایستادن کنار جمهوری اسلامی ایران در این برهه، یک وظیفه دینی و یک موضع آزاد است که تحت تأثیر فشار یا قدرت قرار نمی‌گیرد و معیار موضع‌گیری، تعداد حامیان نیست، بلکه جانبداری از حقیقت است.

شیخ حمود در این نشست که با حضور تعدادی از علما و نمایندگان احزاب سیاسی لبنان و گروه‌های فلسطینی برگزار شد، تأکید کرد: ما کنار جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌ایم و در این زمان دشوار، وظیفه دینی ماست که موضعی آزاد اتخاذ کنیم، موضعی که نه توسط هیچ مرجعی دیکته شده باشد، بلکه بر اساس مسئولیت ما در برابر خدا و مردم‌مان، ایستادن کنار حقیقت، کنار ایران، کنار مقاومت و کنار فلسطین باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر ایران در این رویارویی ثابت‌قدم بماند که به‌لطف خدا این اتفاق هم خواهد افتاد، نقطه عطفی در مسیر پیروزی بزرگ مقاومت خواهد بود.

در پایان این نشست، شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای تجمع علمای مسلمان، بیانیه پایانی را قرائت کرد که در آن آمده بود: ما از روی مسئولیت دینی، اخلاقی و انسانی خود و با اعتقاد به سرنوشت مشترک ملت‌های آزاد گرد هم آمده‌ایم.

در بیانیه نشست همبستگی با جمهوری اسلامی ایران تأکید شده است: ما تحولات سریع منطقه به‌ویژه لفاظی‌های خصمانه و تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، ادامه محاصره اقتصادی و تشدید تحریم‌های یکجانبه و نامشروع علیه این کشور، تلاش‌ها و توطئه‌ها برای انزوای سیاسی و رسانه‌ای ایران و تحریف چهره آن و محور مقاومت و سایر تحرکات خصمانه دشمنان را دنبال می‌کنیم.

حاضران در این نشست همچنین به رسوایی‌های سیاسی و اخلاقی آمریکا و غرب که پرونده جزیره آپستین گواه بارز آن است، پرداخته تأکید کردند: این امر، سؤالات جدی در مورد اعتبار لفاظی‌ها در مورد دموکراسی و حقوق بشر ایجاد می‌کند، همچنین مواضعی که کشورهای غربی در قبال تجاوزات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه مردم غزه و لبنان اتخاذ می‌کنند، تناقض آشکار میان ادعاها و شعارهای حقوق‌بشری آنها و رفتارهایی را که در عمل انجام می‌دهند، آشکار می‌کند.

در ادامه این بیانیه با تأکید بر محوریت آرمان فلسطین آمده است: امنیت منطقه غیر قابل تفکیک است و هرگونه توطئه و تجاوزی علیه ایران کل منطقه را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. حمایت ایران از فلسطین یک مسئله اصولی و اخلاقی است و کشورهای عربی نباید خودشان را از مسائل اصلی امت اسلامی که در رأس آنها آرمان فلسطین قرار دارد، جدا کنند و به‌سمت سازش با جنایتکاران صهیونیست حرکت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود