با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی؛

دانش‌بنیان ها به نمایشگاه شیمیایی کره جنوبی اعزام می شوند

دوشنبه 27 بهمن 1404
22:41
دانش‌بنیان ها به نمایشگاه شیمیایی کره جنوبی اعزام می شوند با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، یک هیات تجاری و فناوری شامل نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان، به نمایشگاه بین‌المللی شیمیایی کره‌جنوبی اعزام می‌شود.

العالم - ایران

به گزارش گروه علمی صندوق نوآوری و شکوفایی، نمایشگاه بین‌المللی شیمیایی کره‌جنوبی (Korea Chem ۲۰۲۶) از ۱۱ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۵ در شهر سئول پایتخت کره جنوبی برگزار می‌شود.

این نمایشگاه بر آخرین تحولات و روندهای صنعت مواد شیمیایی از جمله مواد شیمیایی تخصصی، پتروشیمی پلیمرها و مواد پیشرفته، بسته‌بندی صنعتی و مواد بسته‌بندی شیمیایی، ماشین‌آلات تجهیزات و فناوری‌های فرآیندی، فرآوری شیمیایی، تجهیزات پردازش شیمیایی، فناوری‌های دیجیتال و سیستم‌های هوشمند صنعتی، تجهیزات تست اندازه‌گیری آنالیز و کنترل کیفیت متمرکز خواهد بود.

با هدف آشنایی با جدیدترین دستاوردها در حوزه نانوفناوری و کمک به بین‌المللی‌شدن دانش‌بنیان‌ها، یک هیات تجاری و فناوری شامل نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی به نمایشگاه شیمیایی کره‌جنوبی اعزام می‌شوند.

دانش‌بنیان‌های متقاضی حضور در این هیات تجاری و فناوری درخواست خود را در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazaal.inif.ir ثبت‌ کرده و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۰۲۱۸۸۴۸۶۷۵۶ و ۰۹۱۹۹۲۲۲۵۷۱ تماس بگیرند.

یکی از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان برای بازاریابی محصولات خود در بازارهای صادراتی، حمایت از اعزام هیات‌های تجاری و فناوری ایرانی (شرکت‌های دانش‌بنیان) و پذیرش هیات‌های تجاری و فناوری خارجی است.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود