واکنش روسیه به بازداشت برادر پادشاه انگلیس

پنج‌شنبه 30 بهمن 1404
20:36
واکنش روسیه به بازداشت برادر پادشاه انگلیس سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به بازداشت برادر پادشاه انگلیس گفت بهتر بود که این کشور زودتر از اینها به مسائل خود رسیدگی می‌کرد.

العالم ـ اروپا

ماریا زاخارووا در مصاحبه با ریانووستی درباره بازداشت اندرو مونت‌باتن برادر پادشاه انگلیس افزود: سیستم اجرای قانون لندن باید مدت‌ها پیش به مشکلات کشور خود رسیدگی می‌کرد.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه، درباره وضعیت مذاکرات صلح اوکراین گفت: کی‌یف به پیشنهاد مسکو درباره ایجاد سه کارگروه تخصصی برای حل و فصل درگیری‌ها پاسخ نداده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه درباره نقش آمریکا درمذاکرات صلح اوکراین نیز خاطرنشان کرد: اگر تیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، کی‌یف را متقاعد به مذاکره جدی کند ما از آن استقبال خواهیم کرد.

پلیس انگلیس روز پنجشنبه «اندرو مونت‌باتن-ویندزور» برادر «چارلز سوم» پادشاه این کشور را در ارتباط با یافته‌های تازه مرتبط با پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار آمریکاییِ متهم به جرایم جنسی، بازداشت کرد.

بر اساس گزارش‌ها، محور اسنادی که پلیس در حال بررسی آن است، به دوران نقش‌های رسمی پیشین او در دربار برمی‌گردد و اکنون در قالب «سوءاستفاده از مقام عمومی» مورد رسیدگی قرار گرفته است.

پرونده اپستین که طی سال‌های گذشته بخش‌هایی از آن در قالب اسناد و مکاتبات منتشر شده، بارها نام برخی چهره‌های سیاسی و اقتصادی غرب را به حاشیه کشانده و در انگلیس نیز به یکی از سنگین‌ترین چالش‌های حیثیتی برای خاندان سلطنتی تبدیل شده است. اپستین در آمریکا به جرایم جنسی متهم بود و در سال ۲۰۱۹ در زندان جان باخت.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود