ادامه درگیری‌ها در مرز لبنان و فلسطین اشغالی؛ حملات موشکی و پهپادی مقاومت به مواضع دشمن

يکشنبه 17 اسفند 1404
16:10
ادامه درگیری‌ها در مرز لبنان و فلسطین اشغالی؛ حملات موشکی و پهپادی مقاومت به مواضع دشمن  مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد در پاسخ به حملات گسترده رژیم صهیونیستی به شهرها و مناطق مختلف لبنان، از بامداد امروز یکشنبه چندین عملیات موشکی و پهپادی علیه پایگاه‌ها و نیروهای ارتش این رژیم انجام داده و هم‌زمان با تلاش نیروهای اسرائیلی برای پیشروی در مرز، درگیری‌های مستقیم نیز رخ داده است.

العالم - لبنان

رسانه جنگ مقاومت اسلامی لبنان در چندین بیانیه اعلام کرد که در ادامه پاسخ به حملات اسرائیل علیه شهرها و روستاهای لبنان، از جمله منطقه ضاحیه جنوبی بیروت، چندین عملیات علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی انجام شده است.

بر اساس این بیانیه‌ها، ساعت ۱:۴۵ بامداد امروز یکشنبه پادگان «برانیت» که مقر فرماندهی لشکر ۹۱ ارتش اسرائیل به شمار می‌رود، با یک رشته موشک هدف قرار گرفت.

همچنین نیروهای مقاومت لبنان پس از شناسایی حرکت نیروها و خودروهای نظامی رژیم اسرائیل که قصد پیشروی از مرز به سمت شهرک مرزی عیترون را داشتند، با آن‌ها درگیر شدند و با سلاح‌های خودکار و راکت به آن‌ها حمله کردند.

در بیانیه دیگری آمده است که از ساعت ۳ بامداد یکشنبه، نیروهای مقاومت در برابر تلاش تازه نظامیان صهیونیست برای پیشروی به سوی عیترون ایستادگی کرده‌اند و درگیری‌ها تا زمان انتشار بیانیه ادامه داشته است.

هم‌زمان با این درگیری‌ها، یک گروه از نظامیان اسرائیلی در پایگاه المالکیه روبه‌روی عیترون با موشک هدایت‌شونده هدف قرار گرفتند و به گفته مقاومت تلفات مستقیمی به آن‌ها وارد شد.

در عملیات دیگری نیز ساعت ۳:۲۵ بامداد تجمع خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی در بلندی‌های «القبع» در جنوب‌شرق شهرک مرکبا با چند موشک هدف قرار گرفت. همچنین ساعت ۳:۵۰ بامداد نیز یک تجمع دیگر از نیروهای اسرائیلی در پایگاه المالکیه با موشک نیروهای مقاومت مورد حمله قرار گرفت.

در ادامه این عملیات‌ها، مقاومت اعلام کرد که شهرهای شمال سرزمین‌های اشغالی نیز هدف قرار گرفته‌اند.

به گفته حزب‌الله، شهر «کریات شمونه» ساعت ۶:۳۰ صبح با چند پهپاد انتحاری هدف قرار گرفت.

همچنین شهر «نهاریا» در شمال فلسطین اشغالی دو بار با دسته‌ای از پهپادهای انتحاری هدف قرار گرفته شد؛ نخست در ساعت ۸:۴۰ صبح و بار دیگر در ساعت ۱۲:۱۰ ظهر.

در عملیات دیگری نیز پایگاه دریایی رژیم صهیونیستی در بندر حیفا ظهر یکشنبه با موشک‌های ویژه هدف قرار گرفت.

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرده است این عملیات‌ها در پاسخ به حملات گسترده رژیم اسرائیل به مناطق مختلف لبنان انجام شده و عملیات‌ها همچنان ادامه دارد.

این عملیات‌ها پس از آن انجام شد که ارتش رژیم صهیونیستی بدون توجه به توافق آتش بس به تجاوزات خود به خاک لبنان ادامه داد.

در همین راستا، حزب‌الله لبنان با از سرگیری عملیات‌های خود اعلام کرد که پیشتر به صهیونیست‌ها نسبت به پایان صبر مقاومت هشدار داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب