سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران به یاران شهیدش پیوست

جمعه 29 اسفند 1404
11:30
سردار  نائینی سخنگوی سپاه پاسداران به یاران شهیدش پیوست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: سردار علی محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شهادت رسید.

العالم - ایران

در بیانیه سپاه پاسداران درپی شهادت سردار نائینی آمده است:

«شهادت پرافتخار مجاهد عرصه فرهنگ و رسانه، سردار سرتیپ پاسدار «علی محمد نایینی»، معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنایت حمله ناجوانمردانه تروریستی آمریکایی صهیونیستی در سحرگاه آخرین روز از ماه مبارک رمضان، را به محضر فرماندهی معظم کل قوا، خانواده معزز شهید، آحاد فرماندهان و پاسداران رشید انقلاب اسلامی، اصحاب رسانه و همچنین مردم شهید پرور خطه کاشان تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

خدمات دلسوزانه این سردار رشید و پرتلاش طی بیش از چهار دهه در عرصه‌های پاسداری از انقلاب اسلامی، بویژه عرصه تبلیغات جنگ تحمیلی 8 ساله، مستندسازی و روایتگری دفاع مقدس و سخنگویی سپاه پاسداران طی دو سال اخیر و در عملیات‌های وعده صادق 2 ،3 و 4، از ایشان تصویری برجسته و ماندگار در تاریخ جهاد و ایثار ثبت کرد. نظریات تحولی و الگوهای کارآمد ایشان در عرصه‌های «جنگ نرم» راهنمای پاسداران انقلاب و افسران جنگ شناختی علیه استکبارگران خواهد بود.

به روح پرفتوح آن سردار رشید، شجاع و با اخلاص درود می فرستیم و با تکریم رشادت‌های بی‌وقفه ایشان و برادر شهیدش، عهد می بندیم راه باصلابت و پر امید آنان در مبارزه با جنایتکاران تروریست بویژه در عرصه های نرم و شناختی را ادامه دهیم و هرگز اجازه ندهیم صدای باشکوه سپاه مقتدر مردمی در قلوب مومنان قطع و در قدرت نرم و معنوی سپاه پاسداران خللی ایجاد شود.

«وَهُوَ الْقَاهِرُ فَوْقَ عِبَادِهِ وَهُوَ الْحَكِیمُ الْخَبِیرُ»

0% ...

آخرین اخبار

پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»