موج ۷۷ وعده صادق ۴؛ ادامه نبرد با دشمن آمریکایی - صهیونی

دوشنبه 3 فروردين 1405
22:30
روابط عمومی سپاه از اجرای موج ۷۷ عملیات وعده صادق ۴ خبر داد و تاکید کرد: رفتار متناقض رئیس‌جمهور فریبکار آمریکا برای ما غفلتی از جبهه جنگی و ادامه نبرد با متخاصم بدسگال ایجاد نمی‌کند.

العالم - ایران / سیاسی

موج ۷۷ وعده صادق ۴ با رمز مقدس" یاحیدر کرار" تقدیم به راویان مقاومت" شهید علی محمد نایینی"، "شهید ابوعبیده" و "شهید محمد عفیف" علیه اهداف دشمن صهیونی در شمال، مرکز و جنوب سرزمین‌های اشغالی با سامانه‌های فوق سنگین و نقطه زن خیبر شکن و پهپاد‌های انهدامی و علیه پایگاه‌های ارتش تروریستی و جنایتکار امریکا شامل علی السالم، الخرج و الظَفره با سامانه‌های نقطه زن و سوخت جامد "ذوالفقار" و "پهپاد‌های انهدامی "به فضل الهی با موفقیت کامل انجام شد.

رفتار متناقض رئیس‌جمهور فریبکار آمریکا برای ما غفلتی از جبهه جنگی و ادامه نبرد با متخاصم بدسگال ایجاد نمی‌کند، زیرا عملیات روانی ترامپ نخ نما شده است. ایستادگی و مقاومت قهرمانه ایران عزیز منجر به سراسیمگی و تردید در برنامه و سناریو‌های دشمن متجاوز شده و این مقاومت عزتمندانه به عنوان کلید پیروزی ادامه دارد.

عقب نشینی‌ها دشمن با حضور مردم سلحشور در خیابان و تداوم ضربات میدان انشااله تا تحقق پیروزی نهایی ادامه خواهد داشت.

انا من المجرمین منتقمون

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن


گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم


مأموریت ونس برای خروج آمریکا از جنگ ایران؛ پکن وارد رایزنی با تهران شد