بازدید پزشکیان از زنجیره تأمین کالاهای اساسی

جمعه 7 فروردين 1405
14:28
بازدید پزشکیان از زنجیره تأمین کالاهای اساسی رئیس‌جمهور در بازدیدی سرزده و میدانی از یکی از شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه، از نزدیک در جریان چرخه توزیع کالاهای اساسی و اقلام زیستی مورد نیاز مردم قرار گرفت.

العالم -ایران

رئیس‌جمهور در بازدیدی سرزده و میدانی از یکی از شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه، از نزدیک در جریان چرخه توزیع کالاهای اساسی و اقلام زیستی مورد نیاز مردم قرار گرفت.

در این بازدید که با همراهی استاندار تهران و در شرایط حساس و ویژه کنونی انجام شد، رئیس‌جمهور بر ضرورت حفظ ثبات قیمت‌ها و پایداری دسترسی آحاد جامعه به مایحتاج ضروری تأکید کرد.

پزشکیان با حضور در بخش‌های مختلف فروشگاه و گفت‌وگو با مدیران عملیاتی، سازوکارهای نوین توزیع عادلانه کالا در شرایط بحرانی را مورد ارزیابی تخصصی قرار داد.

رئیس‌جمهور در حاشیه این بازدید، هر فروشگاه و هر مرکز عرضه‌ی کالا را سنگری در برابر جنگ ترکیبی و همه جانبه دشمن دانست و تاکید کرد که حفظ آرامش بازار و اطمینان‌بخشی به شهروندان در خصوص وفور کالا، کمتر از مجاهدت در جبهه‌های نبرد نیست.

پزشکیان همچنین در گفت‌وگویی صمیمانه با کارکنان و پرسنل بخش‌های مختلف فروشگاه، ضمن عرض خداقوت به این خدمت‌گزاران، از تلاش‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه‌ی آنان در میانه چالش‌های جاری کشور قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور همچنین دستورات لازم را جهت تسهیل در جابه‌جایی کالاهای راهبردی و حمایت مضاعف از بنگاه‌های توزیعی صادر و بر نظارت مستمر بر قیمت‌ها جهت جلوگیری از هرگونه اجحاف در حق مصرف‌کنندگان تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند