هلاکت۵ تروریست و بازداشت۱۹ مزدور دشمن آمریکایی صهیونی

شنبه 8 فروردين 1405
19:51
هلاکت۵ تروریست و بازداشت۱۹ مزدور دشمن آمریکایی صهیونی وزارت اطلاعات از هلاکت ۵ تروریست گروهک‌های تجزیه‌طلب و بازداشت ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی - صهیونی خبر داد.

العالم - ایران / سیاسی

به نقل از وزارت اطلاعات، ۵ تروریست تجزیه‌طلب به هلاکت رسیده تحت هدایت کامل رژیم صهیونی مراکز غیرنظامی و عمومی را بمب گذاری کرده و باعث شهادت یک شهروند و مجروح شدن ۷ نفر شده بودند.

همچنین سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در اداره کل اطلاعات خوزستان ۱۰ نفر از مزدوران یک گروهک تروریستی منفور که اقدام به حمله مسلحانه به نیروهای حافظ امنیت و تعرض به اماکن عمومی استان کرده بودند را شناسایی و بازداشت کردند

علاوه بر آن سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان اردبیل نیز، ۳ نفر از مزدوران وابسته به همان گروهک تروریستی منفور را در شهرستان خلخال شناسایی و دستگیر نمودند.

۶ مزدور دیگر هم‌ در استان‌های خوزستان، اردبیل و کرمان در حال جمع آوری و ارسال اطلاعات مراکز نظامی و حساس را به ستاد رسانه‌ای رژیم صهیونیستی شبکه تروریستی اینترنشنال، شناسایی و بازداشت شدند.

وزارت اطلاعات از مردم خواسته موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ یا درگاه‌های رسمی ستاد خبری این وزارت خانه در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش پلاس به آدرس vaja113@ (با تیک آبی) گزارش کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند