سپاه: موسسات جاسوسی موثر در عملیات تروریستی اهداف مشروع ما خواهند بود

سه شنبه 11 فروردين 1405
19:38
سپاه: موسسات جاسوسی موثر در عملیات تروریستی اهداف مشروع ما خواهند بود سپاه نسبت به فعالیت شرکت‌های جاسوسی دشمن هشدار قاطع صادر کرد.

العالم - سیاسی

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره 51 اعلام کرد موسسات اصلی موثر در عملیات تروریستی اهداف مشروع ما خواهند بود.

در این اطلاعیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ

هشدار به هیئت حاکمه آمریکای متجاوز و شرکت های جاسوسی وابسته!!!!

هشدارهای مکرر ما در مورد ضرورت توقف عملیات تروریستی را نادیده گرفتید و امروز هم در حملات تروریستی شما و هم پیمانان اسرائیلیتان تعدادی از شهروندان ایرانی به شهادت رسیدند؛ از آنجا که اصلی ترین عنصر در طراحی و ردیابی اهداف ترور، شرکت های ICT و AI آمریکایی هستند در پاسخ به این عملیات تروریستی از این پس موسسات اصلی موثر در عملیات تروریستی اهداف مشروع ما خواهند بود.

به کارکنان این موسسات‌ توصیه می کنیم برای حفظ جان خود بلافاصله از محل کار خود دور شوند. ساکنان اطراف این شرکت های تروریستی در تمام کشورهای منطقه نیز تا شعاع یک کیلومتری محل خود را ترک کنند و به محل امن بروند.

شرکت هایی که در طراحی های تروریستی مشارکت فعال دارند در مقابل هر ترور هدف اقدام متقابل قرار خواهند گرفت.

بدین شرح اعلام می گردند؛

1. sisco

2. HP

3. Intel

4. Oracle

5. microsoft

6. Apple

7. Google

8. Meta

9. IBM

10. DEL

11. Plantier

12. Nvidia

13. GP. Morgan

14. Tesla

15. GE

16. Spire Solution

17. G42

18. Boeing

این شرکت‌ها از ساعت 20 روز چهارشنبه، اول آوریل به وقت تهران در ازای هر ترور در ایران منتظر انهدام واحد مربوطه خودشان باشند.

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز