سخنگوی وزارت امور خارجه: آمریکا در پی احیای تفکر فاشیستی پیش از جنگ جهانی دوم است

چهارشنبه 12 فروردين 1405
07:04
سخنگوی وزارت امور خارجه: آمریکا در پی احیای تفکر فاشیستی پیش از جنگ جهانی دوم است در واکنش به اظهارات «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه و «استیو بنون» مشاور سابق ترامپ، در طرح ارجاعات تاریخی برای توجیه جنگ، گفت: این ارجاعات تاریخی به طرز مشهودی، شبیه به تفکر نازی‌ها و فاشیست‌هاست.

العالم - ایران / سیاسی

اسماعیل بقایی در پیامی در فضای مجازی نوشت: آدولف هیتلر با استناد به مفهوم فضای حیاتی و ستایش از امپراتوری روم، حمله به کشور‌های دیگر را توجیه می‌کرد. موسولینی نیز از شکوه امپراتوری روم برای توجیه تجاوزاتش در شمال آفریقا استفاده می‌کرد.

سخنگوی وزارت خارجه یادآور شد: هرچند آمریکا، امپراتوری باستانی ندارد، اما اگر اکنون ادعا کند که نمایندهٔ غرب است و از تاریخ اروپا برای توجیه تجاوز نظامی وحشیانه‌اش علیه ملت ایران استفاده کند.

آقای بقایی افزود: در واقع آمریکا به دنبال احیای تفکر خطرناک فاشیستی پیش از جنگ جهانی دوم است و همه ارزش‌های حقوق بین‌الملل و حقوق بشر را که غرب مدعی دفاع از آنهاست، نابود می‌کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد