حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه

شنبه 15 فروردين 1405
21:59
حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه ارتش اعلام کرد: در مرحله دوم عملیات‌های پهپادی امروز، پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت هدف حمله قرار گرفتند.

العالم - سیاسی

ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرحله دوم عملیات‌های پهپادی امروز، پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت را هدف حمله قرار داد.

روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در اطلاعیه شماره 55 اعلام کرد؛

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم شریف ایران! فرزندانتان در ارتش جمهوری اسلامی ایران، در مرحله دوم عملیات‌های پهپادی امروز، «رادار کشف و شناسایی موشک‌ها و پهپادهای رزمی» ارتش تروریستی آمریکا و «صنایع آلومینیوم» در امارات و «ستاد فرماندهی گردان‌های مکانیزه، زرهی و بالگردی» ایالات متحده در کویت را آماج حملات پهپادهای قدرتمند آرش2 قرار دادند.

این در حالی است که برخی رسانه‌های عربی، از شنیده شدن صداهای انفجار در کویت و امارات خبر داده‌اند.

دشمن آمریکایی صهیونی سرمایه‌گذاری قابل توجهی در صنایع آلومینیوم امارات داشته و از آن در تولید انواع جنگنده‌ها از جمله اف-35 و همچنین موشک، تانک و خودروهای زرهی استفاده می‌کند.

این موج از حملات پهپادی در انتقام خون تمام شهدای عزیز که در حملات ناجوانمردانه ترویست‌های آمریکایی_صهیونیستی به مراکز صنعتی کشور به فیض عظیم شهادت رسیده‌اند، صورت پذیرفت.

در این اطلاعیه آمده است، فرزندان شما در ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران برای تحقق شعار ارتش فدای ملت، تا پای جان ایستاده‌اند و به حول و قوه الهی و دلگرمی به حضور ملت، سلسله عملیات نیروهای مسلح و عزم جزم ملت بزرگ ایران، دشمن را متوجه خطای محاسباتی در تعدی به این سرزمین خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم