درخواست کشتیرانان برای شفاف‌سازی درباره بازگشت به تنگه هرمز

چهارشنبه 19 فروردين 1405
18:22
درخواست کشتیرانان برای شفاف‌سازی درباره بازگشت به تنگه هرمز شرکت‌های کشتیرانی که به دنبال ازسرگیری عبور تانکرها از تنگه هرمز هستند، خواستار شفافیت در مورد جزئیات لجستیکی این فرآیند شده‌اند.

العالم - اروپا

به گزارش رویترز، شرکت‌های کشتیرانی که به دنبال ازسرگیری تردد تانکرها از تنگه هرمز هستند، روز چهارشنبه خواستار شفافیت در مورد جزئیات لجستیکی شدند و پالایشگران نیز در واکنش به توافق آتش‌بس بین آمریکا و ایران، استعلام‌هایی برای بارگیری نفت خام جدید مطرح کردند.

طبق داده‌های کشتیرانی LSEG، ساعاتی پس از اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، که گفت واشنگتن در رفع ترافیک کشتی‌ها کمک خواهد کرد، بیشتر تانکرهای نفتی و گازی سرگردان همچنان در داخل خلیج فارس باقی مانده‌اند.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، گفت در صورتی که حملات علیه ایران متوقف شود، تهران نیز ضدحملات را متوقف خواهد کرد و با هماهنگی نیروهای مسلح خود و با در نظر گرفتن محدودیت‌های فنی، عبور امن را فراهم می‌آورد.

شرکت ردیابی کشتی کپلر اعلام کرد تا روز سه‌شنبه حدود ۱۸۷ تانکر بارگیری‌شده حامل ۱۷۲ میلیون بشکه نفت خام و فرآورده‌های نفتی در داخل تنگه در حال تردد بودند.

دایجین لی، رئیس جهانی تحقیقات فرت‌مکس اف‌زدکاو، گفت با بیش از ۱۰۰۰ کشتی اقیانوس‌پیما که در خلیج فارس گرفتار شده‌اند، حتی در شرایط عادی پاکسازی ترافیک بیش از دو هفته زمان می‌برد.

وی افزود: «بازه ۱۴ روزه برای بازگرداندن سطح اعتماد مورد نیاز برای حذف کامل حق‌الزلزله عدم قطعیت - به‌ویژه برای مسیرهای بارگیری خلیج فارس - بسیار کوتاه است.»

لی گفت جزئیات همچنان مبهم است، از جمله اقداماتی که کشتی‌ها و اجاره‌کنندگان باید برای عبور انجام دهند. «بسیاری از مالکان کشتی‌های درجه یک ممکن است چند روز صبر کنند تا مطمئن شوند آتش‌بس پایدار است، سپس کشتی‌های خود را اعزام کنند.»

یعقوب لارسن، رئیس ایمنی و امنیت در اتحادیه کشتیرانی بیمکو، گفت صنعت در انتظار جزئیات فنی از سوی آمریکا و ایران است.

وی افزود: «ترک خلیج فارس بدون هماهنگی قبلی با آمریکا و ایران با ریسک بالایی همراه است و توصیه نمی‌شود.»

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم


مأموریت ونس برای خروج آمریکا از جنگ ایران؛ پکن وارد رایزنی با تهران شد


سرلشکر رضایی: هم جنگ را باختید، هم انتخابات را


آغاز فاز عملیاتی برنامه ملی مدیریت مصرف انرژی با دستور پزشکیان


رسانه‌های آمریکایی: ونس هدایت تلاش‌های پشت‌پرده برای دستیابی به توافق با ایران را بر عهده دارد


فاجعه میناب یادآور دردناک پیامدهای ویرانگر مناقشه است


آوار پیامدهای جنگ علیه ایران در آمریکا و اسرائیل+ فیلم