مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد

شنبه 22 فروردين 1405
16:15
مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد در پی رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک و حصول برخی پیشرفت‌ها در زمینه کاهش تنش‌ها در لبنان و روند آزادسازی دارایی‌های ایران، مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و طرف آمریکایی با میانجی‌گری پاکستان در اسلام‌آباد آغاز شد.

العالم - ایران / سیاسی

با توجه به رایزنی‌های فشرده در اسلام‌آباد و پیشرفت گفتگوها و محدود کردن حملات رژیم صهیونیستی از بیروت به مناطق جنوبی لبنان که به معنای پیشرفت در اجرای آتش‌بس محسوب می‌شد، و نیز پذیرفتن آزادسازی دارایی‌های ایران از سوی طرف آمریکایی و نیاز به گفتگوهای کارشناسی و فنی دقیق‌تر در این زمینه، قرار شد مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد برای نهایی کردن این موضوعات آغاز شود.

ایران معتقد است که آتش‌بس در لبنان هنوز به طور کامل محقق نشده و آمریکا موظف است اسرائیل را برای اجرای این تعهد ملزم کند. هیئت ایرانی این موضوع را به طور جدی از طریق واسطه پاکستانی و همچنین در اتاق گفتگو پیگیری می‌کند.

هیئت ایرانی با اعلام بدبینی نسبت به طرف مقابل و در نظر گرفتن تجربه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات قبلی، در این دور از گفتگوها با میانجی‌گری پاکستان حاضر شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند


علیرغم جنگ و ویرانی، میراث فلسطینی در غزه پایدار است+ فیلم


قالیباف: رویکرد چماق و هویج هیچ تأثیری بر ایران ندارد


کره جنوبی: اعزام نیروی رزمی به تنگه هرمز منتفی است


تجمع صدها اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی؛ درخواست برای کنارزدن نتانیاهو قوت گرفت


ثبت شکایت علیه یک نظامی صهیونیست در انگلیس


نخست وزیر انگلیس از گفت‌وگوهای تلفنی با ترامپ برای کاهش تنش در منطقه خبر داد