واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد

سه شنبه 25 فروردين 1405
02:03
واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد پس از ساعت‌ها گفت‌وگو،قالیباف تیم آمریکایی را تحت تأثیر قرار داد و به‌عنوان مذاکره‌کننده‌ای حرفه‌ای ارزیابی شد

العالم - ایران

دیوید ایگناتیوس نویسنده مطرح واشنگتن پست در مقاله‌ای به ذکر چند نکته مهم از مذاکرات ایران و آمریکا اشاره کرده است:

** پس از گفت‌وگو در روز یکشنبه با افرادی نزدیک به روند مذاکرات، برداشت من این است که بن‌بست اسلام‌آباد لزوماً به معنای بازگشت به جنگ نیست. این محاصره، بی‌تردید یک تاکتیک فشار است، اما در درجه اول ماهیتی نظامی ندارد. ترامپ تمایل چندانی به درگیری مسلحانه بیشتر ندارد. او می‌داند که مزایای احتمالی محدود است و «ریسک دنباله‌ای»—به تعبیر معامله‌گران مالی—بسیار بالاست.

** طرف آمریکایی انتظار دارد که علی‌رغم بن‌بست آخر هفته در اسلام‌آباد، تماس‌ها احتمالاً از طریق میانجی‌های پاکستانی ادامه یابد. مقصد نهایی ترامپ همچنان «خروج از بحران» است.

** «اگر نمی‌توانید مسئله‌ای را حل کنید، آن را گسترده‌تر(بزرگتر) کنید.» این توصیه که اغلب به دوایت آیزنهاور نسبت داده می‌شود، به نظر می‌رسد راهبرد ترامپ باشد.

** مذاکرات اسلام‌آباد با مواضع سخت‌گیرانه آغاز شد؛ جِی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، خطوط قرمز خود را مطرح کردند. اما پس از ساعت‌ها گفت‌وگو، قالیباف تیم آمریکایی را تحت تأثیر قرار داد و به‌عنوان مذاکره‌کننده‌ای حرفه‌ای و کارآزموده ارزیابی شد.

** ترامپ از آغاز جنگ در 28 فوریه، در انتظار تسلیم ایران بوده—و همین خوش‌بینی بیش‌ازحد، از نظر منتقدان، بزرگ‌ترین اشتباه او به شمار می‌رود.

** اکنون برای کاخ سفید روشن شده_همان‌گونه که منتقدان هشدار می‌دادند_که جنگ در خاورمیانه آغازش آسان، اما پایانش دشوار است.

0% ...

آخرین اخبار

فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد


سفر رسمی خطیب‌زاده به لبنان با هدف تقویت روابط دوجانبه 


دادستان آلمان: انفجار خطوط لوله نورد استریم مصداق جنایت جنگی است