جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد

چهارشنبه 2 ارديبهشت 1405
21:40
جلسه  ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد منابع عراقی گزارش دادند که جلسه ائتلاف «چارچوب هماهنگی شیعیان» برای انتخاب نامزد نخست‌وزیری این کشور، به روز جمعه موکول شد.

العالم - عراق

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری عراق (واع)، جلسه ائتلاف «چارچوب هماهنگی» گروه‌های شیعه عراق برای انتخاب نامزد جدید نخست‌وزیری که قرار بود امروز برگزار شود، به تعویق افتاد.

دبیرخانه ائتلاف چارچوب هماهنگی اعلام کرد که تصمیم گرفته شد این جلسه روز جمعه برگزار شود تا فرصت بیشتری برای گفت‌وگو و دستیابی به نتیجه فراهم آید.

پیشتر «عدی عبدالهادی» عضو چارچوب هماهنگی گفته بود که جلسه این چارچوب که قرار است امروز( چهارشنبه) برگزار شود، در اعلام نامزد تعیین‌کننده و نهایی خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری جلسه مهمی در عصر سه‌شنبه برای آماده‌سازی جلسه روز چهارشنبه، تاکید کرد: ضرورت تفاهم‌های مهم بین طرف‌های مختلف در چارچوب هماهنگی، دلیل به تعویق افتادن اعلام نتایج جلسه این چارچوب از عصر سه‌شنبه در بغداد تا چهارشنبه بود.

او تصریح کرد: چندین نامزد در دست بررسی هستند، اما با توجه به فقدان اتفاق نظر جامع، هنوز توافق قطعی بر سر یک نامزد دشوار است.

چارچوب هماهنگی که در حدود ۱۸۵ کرسی از مجموع ۳۲۹ کرسی مجلس عراق را در اختیار دارد، مطابق قانون اساسی باید تا روز ۲۶ آوریل (یکشنبه ششم اردیبهشت) نامزد نخست وزیری را مشخص کند. این درحالی است که «محمد شیاع السودانی» کفیل نخست وزیری که به دنبال کسب این مقام برای دومین دوره است، با رقابتی از سوی یک بلوک سیاسی به رهبری «نوری المالکی» نخست وزیر سابق رو به رو است. بنا به گزارش‌ها، آمریکا با نامزدی المالکی مخالف است.

پارلمان عراق عصر روز شنبه ۲۲ فروردین (۱۱ آوریل) «نزار آمیدی» نامزد حزب اتحادیه میهنی اقلیم کردستان این کشور را با مشارکت گسترده نمایندگان با ۲۲۷ رای به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید عراق برگزید. اکنون چارچوب هماهنگی باید ظرف مدت ۱۵ روز از زمان انتصاب رئیس جمهور، نامزد نخست وزیری را مشخص کند.

0% ...

آخرین اخبار

غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم