افزایش بهای نفت به ۱۰۸ دلار در هر بشکه

دوشنبه 7 ارديبهشت 1405
14:41
افزایش بهای نفت به ۱۰۸ دلار در هر بشکه بهای نفت با تداوم انسداد تنگه هرمز و تنش‌ها سیر صعودی در پیش گرفته و به بالاترین نرخ در سه هفته گذشته رسید.

العالم - آمریکا

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری رویترز، قیمت نفت با افزایش ۳ درصدی به بیش از ۱۰۸ دلار در هر بشکه رسید.

این خبرگزاری با اشاره به بی‌نتیجه ماندن مذاکرات میان ایران و آمریکا تاکنون، خاطرنشان می‌کند از آنجاکه تنگه هرمز به عنوان محل عبور یک پنجم نفت جهان مسدود مانده و عرضه جهانی نفت همچنان محدود است، باید منتظر افزایش این روند ماند.

رویترز می‌افزاید: بهای نفت خام برنت با ۳ دلار افزایش به ۱۰۸.۳۶ دلار در هر بشکه که بالاترین قیمت در سه هفته گذشته است. نفت وست تگزاس اینترمدیت ایالات متحده با ۲.۴۵ دلار یا ۲.۶ درصد افزایش به ۹۶.۸۵ دلار در هر بشکه رسید.

قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا هفته گذشته به ترتیب نزدیک به ۱۷ و ۱۳ درصد افزایش یافت که بزرگترین افزایش هفتگی از زمان آغاز حملات امریکا و اسرائیل علیه ایران بود.

توماس وارگا تحلیلگر شرکت PVM Oil Associates گفت: «تنش دیپلماتیک به این معنی است که ورود روزانه ۱۰ تا ۱۳ میلیون بشکه نفت به بازار بین‌المللی لغو شده است و تعادل نفتی که از قبل هم محدود شده بود، تشدید شده است.»

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود


گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم