سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران

سه شنبه 8 ارديبهشت 1405
17:39
سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) در چارچوب یک سفر رسمی و برای گفت‌و‌گو درباره دغدغه‌های فوری بشر دوستانه وارد ایران شده است.

العالم - جهان

میریانا اسپولیاریک رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) در طول حضور خود در ایران، با مقام‌های ارشددولتی و جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران دیدار خواهد کرد تا درباره پیامد‌های بشردوستانه مخاصمات در ایران و منطقه گفت‌و‌گو کند و بر اهمیت حقوق بین‌المللی بشردوستانه در حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی در زمان مخاصمه تأکید دوباره داشته باشد.

همچنین اسپولیاریک درباره ترتیبات عملی برای ارسال اقلام و تجهیزات بیشتر توسط کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به منظور حمایت از تلاش‌های امدادی شامل فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر، که در خط مقدم پاسخ دهی بشردوستانه قرار داشته، گفت‌و‌گو خواهد کرد.

در هفته‌های گذشته، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بیش از ۱۷۰ تن اقلام امدادی ضروری را برای کمک به افراد آسیب‌دیده از مخاصمات به ایران ارسال کرد.

همچنین در روز‌های آینده، محموله‌های بیشتری شامل اقلام درمانی و تجهیزات پزشکی قانونی ارسال خواهند شد.

سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران بخشی از مجموعه رایزنی‌ها در منطقه و نیز در چارچوب گفت‌وگوی مستمر این کمیته با مقامات ایرانی است. این گفت‌و‌گو‌های دوجانبه نشان‌دهنده تعامل مستقیم کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با همه کشور‌ها برای تقویت رعایت قوانین جنگ است.

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز