مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد

دوشنبه 21 ارديبهشت 1405
21:13
مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد کول توماس آلن مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را رد کرد.

العالم - آمریکا

به گزارش روز دوشنبه ایندیپندنت، کول توماس آلن اتهامات مربوط به تلاش برای قتل دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و تیراندازی به یک مامور سرویس مخفی در جریان مراسم شام انجمن خبرنگاران کاخ سفید را نپذیرفت.

وکلای آلن از مک‌فادن، قاضی دادگاه منطقه‌ای آمریکا خواستند دست‌کم دو مقام ارشد وزارت دادگستری را به دلیل احتمال تعارض منافع از روند پیگرد قضایی کنار بگذارد؛ درخواستی که هنوز درباره آن تصمیم‌گیری نشده است.

بر اساس اظهارات جنین پیرو، دادستان ایالات متحده در واشنگتن، آلن که مهندس کامپیوتر و اهل تورنس در ایالت کالیفرنیا است، پیش از برگزاری مراسم وارد هتل هیلتون شده بود. او ابتدا در ۲۱ آوریل با قطار از ساحل غربی به شیکاگو سفر کرده و سپس در ۲۴ آوریل با قطار دیگری راهی پایتخت آمریکا شده بود.

دادستان آمریکا در واشنگتن گفت آلن هنگام حمله مجموعه‌ای از سلاح‌ها را به همراه داشت؛ از جمله یک شاتگان موسبرگ ۱۲ گیج پمپی، یک تپانچه نیمه‌خودکار کالیبر ۳۸ و دست‌کم سه چاقو و انواع تجهیزات دیگر.

در جریان این حادثه، یک مامور سرویس مخفی از ناحیه جلیقه ضدگلوله هدف یک گلوله قرار گرفت؛ رخدادی که مراسم سالانه و پرمخاطب انجمن خبرنگاران کاخ سفید را مختل کرد.

پیشتر، مقامات قضایی آمریکا اعلام کردند مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی در دادگاه فدرال این کشور حضور خواهد یافت تا تفهیم اتهام شود.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند