در گفتگو با العالم مطرح شد؛

وزیر میراث فرهنگی: رژیم صهیونیستی ۱۴۹ مرکز میراثی ایران را عامدانه تخریب کرد / تهاجم دشمن به انسجام ملی ما انجامید

جمعه 25 ارديبهشت 1405
13:02
سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در مصاحبه‌ای اختصاصی با العالم، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و رژیم ترویستی آمریکا علیه اماکن فرهنگی و تاریخی ایران، اعلام کرد که ۱۴۹ مرکز میراثی ایران را به صورت عامدانه و آگاهانه مورد تخریب قرار داده‌اند.

العالم - ایران / فرهنگی

به گزارش خبرنگار العالم از تهران، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه این اقدام به دلیل نبود تمدن در رژیم صهیونیستی و برای انتقام‌گیری از تمدن کهن ایران صورت گرفته، تأکید کرد: تحلیل رژیم صهیونیستی غلط است و آنها گمان می‌کنند با تخریب چند بنا می‌توانند تمدن ایران را نابود کنند، در حالی که تمدن ایرانی دارای روحی ماندگار در جغرافیای ایران بوده و همیشه پایدار خواهد ماند.

صالحی با قاطعیت افزود: ما تمام ۱۴۹ بنای تخریب‌شده را بازسازی خواهیم کرد، اما این اقدام، لکه ننگی برای رژیم صهیونیستی در ایران و جهان خواهد ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حقوقی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: با تمام مراکز فرهنگی جهان از جمله مجامع حقوقی و فرهنگی ملل متحد، شورای جهانی آرشیو، یونسکو و آیسسکو مکاتبه کرده‌ایم و روند پیگیری حقوقی برای ثبت جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در دست اقدام است.

وزیر میراث فرهنگی مهم‌ترین دستاورد این تهاجم را افزایش انسجام ملی دانست و خاطرنشان کرد: آنچه از همه مهم‌تر است، اینکه این تهاجم، ملت ایران را دلبسته‌تر و وابسته‌تر به یکدیگر کرد. امروز سه‌گانه میدان، خیابان و دولت در کنار یکدیگر از پشتیبانی متقابل برخوردارند.

صالحی با اشاره به فضای همدلی پس از «زخم دی» تصریح کرد: ملت ایران امروز در اوج انسجام و همدلی به سر می‌برد و نیازی به اثبات ندارد. شب‌ها و روزهای ما و برنامه‌ای که دوستان نهادهای مردمی با عنوان «هم‌نوایی در کنیسه زخمی تهران» ترتیب داده‌اند، نمادی از این انسجام ملی است.

وزیر میراث فرهنگی در پایان خطاب به دشمنان تأکید کرد: دشمن بداند این تهاجم نه تنها عامل تفرقه ما نشد، بلکه عامل انسجام ملی ما گردید.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی