لاوروف: ایران آغازگر بحران تنگه هرمز نیست

جمعه 25 ارديبهشت 1405
14:25
لاوروف: ایران آغازگر بحران تنگه هرمز نیست وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچ نقشی در ایجاد بحران تنگه هرمز نداشته و خواستار توقف فوری جنگ علیه تهران شد.

العالم - ایران

سرگئی لاوروف روز جمعه در حاشیه نشست وزرای خارجه کشورهای عضو بریکس در دهلی‌نو گفت "ایران عامل تنش در تنگه هرمز نیست و لازم است جنگ علیه این کشور بی‌درنگ پایان یابد تا زمینه برای دستیابی به یک راه‌حل پایدار فراهم شود".

وزیر خارجه روسیه با اشاره به تضمین کامل امنیت کشتیرانی در منطقه افزود "بحران کنونی نتیجه‌ تجاوز بی‌دلیل آمریکا و اسرائیل علیه ایران است."

لاوروف هدف اصلی واشنگتن از این اقدامات را "ایجاد خصومت میان ایران و کشورهای همسایه عربی" دانست و اظهار داشت "هند می‌تواند در این شرایط به عنوان میانجی بلندمدت میان ایران و دوستان عربش ایفای نقش کند."

وی تأکید کرد "اولویت فعلی جامعه جهانی باید پایان فوری درگیری‌ها و حرکت به سوی ثبات منطقه‌ای باشد."

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد