کفگیر آمریکا در جنگ با ایران به ته دیگ خورد

جمعه 25 ارديبهشت 1405
17:58
کفگیر آمریکا در جنگ با ایران به ته دیگ خورد رئیس عملیات نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که هزینه‌های مربوط به درگیری با ایران، بودجه این نیرو را به شدت تحت تأثیر قرار داده و در صورت عدم تصویب بودجه تکمیلی، نیروی دریایی آمریکا از ماه جولای ناگزیر به کاهش قابل توجه فعالیت‌های خود خواهد بود.

العالم - آمریکا

"داریل کادل"، رئیس عملیات نیروی دریایی آمریکا، در نشستی با اعضای کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان این کشور، خواستار تخصیص فوری بودجه ظرف دو ماه آینده شد.

وی این بودجه را برای جلوگیری از اختلال در آموزش، صدور گواهینامه‌ها و سایر فعالیت‌های مربوط به نیروی انسانی ضروری دانست.

"کادل" کمبود بودجه را مستقیماً به عملیات‌های جاری در غرب آسیا و "تجاوز غیرقانونی به ایران" مرتبط دانست و هشدار داد که در صورت عدم ارائه و تصویب درخواست بودجه تکمیلی از سوی دولت، نیروی دریایی مجبور خواهد شد از ماه جولای حجم فعالیت‌های خود را کاهش دهد.

وی با اشاره به افزایش سریع هزینه‌های سوخت، ساعات عملیاتی، تعمیر و نگهداری و مهمات، تأکید کرد که بدون بودجه تکمیلی، نیروی دریایی آمریکا با اتخاذ تصمیمات دشواری مواجه خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد