شمار زائران ایرانی در سرزمین وحی به 29 هزار نفر رسید

شنبه 26 ارديبهشت 1405
10:52
شمار زائران ایرانی در سرزمین وحی به 29 هزار نفر رسید شمار زائران ایرانی تا جمعه 25 اردیبهشت‌ماه در سرزمین وحی به حدود 29 هزار نفر رسیده است.

العالم - عربستان سعودی

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت، اعلام کرد: شمار زائران ایرانی تا جمعه 25 اردیبهشت‌ماه در سرزمین وحی به حدود 29 هزار نفر رسیده است؛ به‌طوری‌که حدود 21 هزار زائر در مکه مکرمه و سایر زائران در مدینه حضور دارند.

وی افزود: امشب نیز تعدادی از زائران وارد عربستان می‌شوند و با انجام سه پرواز در روز آینده، پرونده اعزام حجاج ایرانی بسته خواهد شد.

رشیدیان با اشاره به روند انتقال زائران گفت: تاکنون در مجموع 127 پرواز برای انتقال زائران ایرانی به فرودگاه مدینه منوره انجام شده است.

وی ادامه داد: تمامی زائران ایرانی از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر منتقل شده‌اند و تاکنون رضایت نسبی زائران از این روند مطلوب بوده است.

رئیس سازمان حج و زیارت تأکید کرد: خدمات‌رسانی در مدینه تا حضور آخرین زائر ادامه خواهد داشت و آخرین گروه زائران تا جمعه آینده راهی مکه خواهند شد.

وی گفت: برنامه‌ریزی برای ایام تشریق با قوت در حال انجام است و پس از پایان مناسک حج، بازگشت زائران از 11 خرداد آغاز می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی