سرنگونی پهپاد آمریکایی «ام‌کیو-۹ ریپر» در مأرب یمن

دوشنبه 28 ارديبهشت 1405
09:45
سرنگونی پهپاد آمریکایی «ام‌کیو-۹ ریپر» در مأرب یمن
منابع رسانه‌ای یمن گزارش داده‌اند یک فروند پهپاد آمریکایی در آسمان استان مأرب سرنگون شده است؛ رخدادی که همزمان با شنیده شدن چند انفجار در منطقه رخ داد.

العالم - یمن

رسانه‌های یمنی گزارش دادند نیروهای جنبش انصارالله یمن یک فروند پهپاد آمریکایی از نوع «ام‌کیو-۹ ریپر» را در منطقه الوادی در استان مأرب در شرق این کشور سرنگون کرده‌اند.

بر اساس این گزارش‌ها، شامگاه یکشنبه انفجارهای شدیدی آسمان شهر مأرب را لرزاند.

همزمان منابع محلی اعلام کردند یک موشک پدافند هوایی از منطقه صرواح در غرب مأرب شلیک شده و کمی بعد دو انفجار در آسمان منطقه رخ داده است.

پلتفرم «دیفنس لاین» به نقل از ساکنان محلی گزارش داد صدای انفجارهای گسترده‌ای در آسمان شهر شنیده شده است. منطقه صرواح و رشته‌کوه‌های هیلان از مراکز مهم استقرار سامانه‌های پدافندی نیروهای مسلح یمن به شمار می‌روند و پیش‌تر نیز از این مناطق عملیات‌هایی علیه پهپادهای آمریکایی انجام شده است.

همزمان فعالان و کاربران محلی تصاویری از بقایای پهپاد منتشر کردند که قطعات پراکنده بدنه و مهمات آن را در منطقه‌ای بیابانی در شرق شهرستان الوادی نشان می‌دهد. در میان بقایای منتشرشده، بخش‌هایی از مخزن سوخت و اجزای پهپاد شناسایی دیده می‌شود.

تصاویر منتشرشده همچنین نشان می‌دهد دست‌کم قطعاتی از موشک‌های «AGM-۱۱۴R۹X نینجا» در محل سقوط یافت شده است؛ موشک‌هایی که نسخه‌ای ویژه و تغییر یافته از خانواده «هلفایر» به شمار می‌روند و برای حملات دقیق طراحی شده‌اند.

تاکنون مقام‌های آمریکایی واکنشی رسمی به این گزارش‌ها منتشر نکرده‌اند و جزئیات بیشتری درباره ابعاد حادثه اعلام نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت