خبر فوری:

تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی

سه شنبه 29 ارديبهشت 1405
09:13
تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی وزیر امور اقتصادی و دارایی از تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی خبر داد و گفت: در نخستین جلسه این کارگروه، موضوعاتی از جمله پروانه ارائه خدمات هوش مصنوعی، سکو‌های معاملات ملک و خودرو، سکو‌های احراز هویت دیجیتال و هزینه‌های مربوط به تاکسی‌های اینترنتی بررسی شد.

العالم - ایران / سیاسی

سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، پس از جلسه هیئت مقررات‌زدایی اظهار کرد: بر اساس قولی که به صنعت اقتصاد دیجیتال داده بودیم، کارگروه ویژه‌ای در هیئت مقررات‌زدایی برای بررسی موضوعات این حوزه ایجاد کردیم.

وی ادامه داد: تمامی مصوبات و مقررات‌زدایی‌های مرتبط با اقتصاد دیجیتال در این هیئت ویژه به‌صورت خاص و جداگانه بررسی می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نخستین جلسه این هیئت قرار بود ۱۰ اسفند برگزار شود که با توجه به وقوع جنگ تحمیلی سوم با تأخیر برگزار شد و امروز اولین جلسه آن تشکیل شد.

مدنی‌زاده افزود: در این جلسه موضوعات و دستورات مهمی در دستور کار قرار داشت که از جمله آنها می‌توان به پروانه ارائه خدمات هوش مصنوعی، سکو‌های معاملات ملک و خودرو، سکو‌های احراز هویت دیجیتال و همچنین هزینه‌هایی که برای تاکسی‌های اینترنتی تعیین شده اشاره کرد.

وی با اشاره به نتیجه جلسه اظهار کرد: این جلسه به‌عنوان نخستین جلسه، بسیار موفقیت‌آمیز بود و امیدواریم در مسیر توسعه این صنعت راهگشا باشد.

وزیر اقتصاد در ادامه تأکید کرد: علت قرار گرفتن اقتصاد دیجیتال در اولویت این است که رویکرد اولیه ما بر اساس شعاری که از ابتدا مطرح کردیم، افزایش بهره‌وری در اقتصاد است.

مدنی‌زاده افزود: اقتصاد دیجیتال نقش بسیار کلیدی در افزایش بهره‌وری در همه حوزه‌های اقتصادی کشور دارد و امیدواریم با توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور بتوانیم رشد بهره‌وری را به‌طور قابل توجهی افزایش دهیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت