در واکنش یه ادعای اخیر رئیس جمهور آلمان؛

بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود

جمعه 1 خرداد 1405
15:32
بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران نباید به عنوان «جنگ غیرضروری» مفهوم‌سازی شود؛ این حملات «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» علیه ایران بود.

العالم - ایران

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی در شبکه ایکس، با اشاره به اظهار نظر اخیر رئیس‌جمهور آلمان که در یک مصاحبه پادکستی، با انتقاد از آمریکا به دلیل خروج از برجام در سال 2018 و متعاقبا توسل به زور علیه ایران، تجاوز نظامی آنها را «جنگ غیرضروری» نام نهاده است، نوشت:

«آقای رئیس‌جمهور، درست است که بحران کنونی که منطقه ما و جهان با آن مواجه است در اصل به خروج یک‌جانبه غیرقانونی و خودسرانه آمریکا از برجام برمی‌گردد؛ درست است که که این جنگ تحمیلی می‌بایست و می‌شد که شعله‌ور نشود؛ با وجود این، در منشور سازمان ملل متحد هیچ مفهومی با عنوان «جنگ ضروری» وجود ندارد که دولت‌ها را صرفا بر مبنای هوا و هوس متجاوزان مجاز به توسل به زور علیه یک کشور صاحب حاکمیت کند.

ماهیت مجرمانه حملات آمریکایی-اسرائیلی علیه ایران را نباید صرفا در حد «جنگ غیرضروری» تقلیل داد یا قاب‌بندی کرد. حملات آمریکا-رژیم صهیونیستی علیه ایران، نقض فاحش بند 4 ماده 2 منشور سازمان ملل و یک تجاوز نظامی آشکار علیه یک دولت مستقل بود. هر کشوری که برای حاکمیت قانون و اصول منشور ملل متحد ارزش قائل است باید این تجاوز نظامی را صراحتا محکوم کند و خواستار مواخذه متجاوزان شود.»

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است