غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم

يکشنبه 3 خرداد 1405
10:10
این روزها تهیه دارو در داروخانه های باریکه غزه تبدیل به بحرانی روزمره و روزافزون شده است و کمبود شدید درمان های اساسی و داروهای مربوط به بیماری های مزمن، تبدیل به مشکلی بزرگ شده است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که با توجه به اعمال محدودیت های شدید بر واردات دارو، موجودی دارو در شرایط کنونی، جوابگوی نیاز بیماران نیست.

العالم - فلسطین اشغالی

طبق آمارهای رسمی بیش از 47 درصد از فهرست داروهای اصلی موجود در وزارت بهداشت به طور کامل تمام شده اند و کمبود تجهیزات پزشکی از ۵۹ درصد کل فهرست تأیید شده، فراتر رفته است. این کمبود شدید بدون شک تأثیر قابل توجهی بر کیفیت خدمات درمانی ارائه شده به شهروندان داشته است.

داروسازان نیز به نوبه خود به دلیل نایاب شدن ده‌ها دارو و ناتوانی در تأمین نیازهای بیماران، با فشار فزاینده‌ای روبرو هستند. قیمت داروهای موجود به طرز سرسام‌آوری افزایش یافته و اکنون چهار یا پنج برابر قیمت واقعی خود به فروش می‌رسند که این امر بار بیشتری را بر دوش شهروندان گذاشته و رنج آنها را دوچندان می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است