رسانه صهیونیست: شرکت‌های هواپیمایی امارات جای خالی ایرلاین‌های اسرائیلی را پر کرده اند

چهارشنبه 6 خرداد 1405
12:39
رسانه صهیونیست: شرکت‌های هواپیمایی امارات جای خالی ایرلاین‌های اسرائیلی را پر کرده اند یک رسانه صهیونیست فاش کرد که ایرلاین های اماراتی جای خالی شرکت های هواپیمایی رژیم صهیونیستی را پر کرده اند.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه اقتصادی صهیونیستی «کالکالیست» گزارش داد که شرکت‌های هواپیمایی اماراتی پس از تعلیق پروازهای شرکت‌های اسرائیلی به امارات، در حال گسترش حضور خود در بازار حمل‌ونقل هوایی مرتبط با اسرائیل هستند.

بر اساس این گزارش، پس از تعلیق پروازهای شرکت‌های «ال‌عال» و «آرکیا» به امارات تا ماه سپتامبر (شهریور/مهرماه) شرکت‌های هواپیمایی اماراتی در حال پر کردن خلأ ایجادشده در بازار اسرائیل هستند.

کالکالیست نوشت که شرکت هواپیمایی «الاتحاد» امارات از ۱۵ ژوئن آینده (۲۵ خردادماه) تعداد پروازهای خود به اسرائیل را به ۴۲ پرواز در هفته افزایش خواهد داد.

این روزنامه همچنین گزارش داد که شرکت «فلای‌دبی» در حال بررسی راه‌اندازی پروازهایی به مقصد اروپا از طریق فرودگاه «رامون» در سرزمین های اشغالی است.

کالکالیست در پایان نوشت: با کاهش فعالیت شرکت‌های هواپیمایی خارجی در اسرائیل، ابوظبی به یکی از مراکز اصلی ترانزیت و عبور مسافران اسرائیلی به سمت آسیا تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

طنین"زنگ استکبار ستیزی" در مدارس 


حملات توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به چند منطقه در جنوب لبنان


خطیب‌زاده: ایران برای جلوگیری از تنش‌ها، مسیر دیپلماتیک را برگزیده است


انهدام ۴ نفتکش متخلف بر اثر برخورد با مین و شکار ۵۶مین فروند پهپاد MQ۹


ادعای ترامپ: آمریکا هیچ برنامه فوری‌ برای حمله به ایران ندارد


آخرین نتایج انتخابات آمریکا/ پیشتازی دموکرات ها در برابر حزب ترامپ


بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود